上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.6k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-11-16 11:52 PM 發表 查看引用來源

試完唔啱?咪即係已經有咗嘢?
Cat姐連我都玩?下次唔餵你囉!Xdddddddddddddddddddddd

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 12:20 AM 發表 查看引用來源

如果呢個姿勢唔啱,可以轉到啱嗎?即我意思個方式。
換轉做愛姿勢可以嗎?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-17 09:46 AM 發表 查看引用來源

你睇佢把口,都唔識怕醜既. 點會傷心hahaha
問你哪個配搭穿起使我最配襯 但你冷冷兩眼似看著無聊閒人
問你哪一齣好戲最近會令人提提神 但換來連場沉默如像跟我嬉笑不再吸引

問你我喝醉了可不可對我吻吻 但你碰碰嘴角動作像撩撩途人
問你會否因工作太累兩目完全無神 而你似強制內心的抖震

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 10:41 AM 發表 查看引用來源
愛,真的不要太遲.今早聽來消息,一位我很尊敬的長輩走了.說坦白,他沒有教我什麼做人道理,又或學識上既得著.相反,我壞既野,都係跟佢學,唱K,飲酒,溝女,劈酒,猜枚等等.大家每日工作忙碌,都記緊要關心身邊既人呢.
(其實我 ...
師兄,放心啊!他雖然人已走,但他的精神已長存在你心中,永垂不朽啊!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 12:21 PM 發表 查看引用來源

問你哪個配搭穿起使我最配襯 但你冷冷兩眼似看著無聊閒人
問你哪一齣好戲最近會令人提提神 但換來連場沉默如像跟我嬉笑不再吸引

問你我喝醉了可不可對我吻吻 但你碰碰嘴角動作像撩撩途人
問你會否因工作 ...
你玩夠未!!!即是咁。。。你攪到我搵唔到食係咪入你數先!!!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 12:23 PM 發表 查看引用來源

師兄,放心啊!他雖然人已走,但他的精神已長存在你心中,永垂不朽啊!
仲可以由d兄延續落去

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-17 01:48 PM 發表 查看引用來源

你玩夠未!!!即是咁。。。你攪到我搵唔到食係咪入你數先!!!
如若我 患了傷風 怕就怕你惹了我的咳嗽
連累你 發起高燒 跟我睡覺你也要分睡床
如若我 喉嚨腫痛 怎樣去唱你愛聽的歌聲
連累你 唇乾口淡 因要共我吃最淡的粥最青的菜

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-11-17 11:15 AM 發表 查看引用來源

Take care
放心,麻煩帶我落bar溝返場精彩既就得架喇。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 12:13 PM 發表 查看引用來源

Van師姐好羨解sam意啊!Wakaka...
咁你又善唔善解van師妹既衫呢?唔係,係個心呢?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 12:16 PM 發表 查看引用來源

俾人reject了!我要考慮唔再上嚟!😭😭😭
師兄,呢隻係唔係叫口裡就不,手指卻好得呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆