上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.5k

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-3 10:07 AM 發表 查看引用來源

有個感覺feelsorry可能是女性,所以特別著緊小妹?

2015年初註冊,至今接近二千䀡,可能只是是一個有心人,亦可能是躱在虛擬世界去逃避現實.希望妳只是為人feelsorry,不是為自己.有時看別人的事總比自 ...
前面成堆人講左, 個個見你係好女仔,唔想你墮落

你再跟tom 唔被賣做雞都變sex toy, 對你無性趣就估係女? 講野啱聽咪得, 理得男定女

我都有借account 比女性朋友! feelsorry 係人人都有唔如意, 好似你出身好衣食無憂有幾個?
咪一樣有唔開心, 我敢寫包單你老公一定會過LA 又請你個邊朋友食飯, 宣示主權一樣會憐惜你

對你及家人無蝕, 利用下你爸d 人脈啫, 聯姻佢百利無一害有女人有人脈, 將來你啊爸又留筆你

佢一定對你好好添, 但你個心開心嗎? 你如今咪又係避事實

希望你以後生活愉快,一切重新開始:smile_o12:

我個頭像和我有九成似
如果有機會去DMV大華府可找我吃飯
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-3 10:18 AM 發表 查看引用來源

你很有同情心又樂於助人,換個靚仔D頭像啦,而家呢個都吾似你品性.....

BTW, 你好似最近我要去的地方.

我都想如你所講的那樣,不過我相信應該不大可能找到最愛,現在的我只會把心機投放在工作上,may be later i will go to la to visit u ,或者你回香港渡假,到期時記得send email via this  forum 俾我知,等我幫你洗麈

我也想在80歲時能有人和我手牽手在street 散步

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-2 08:37 PM 發表 查看引用來源
Be fair, 29 和她老公各自有不當之處,請不要一面倒話29。
正所謂士可忍熟不可忍,每個人的底線都不應被人挑戰,29接受不了她老公出面有女人是可理解的
Again...she is just suspect her husband...not truth yet..
don't speculate here..plss...

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-3 01:16 AM 發表 查看引用來源
甘不如你keep 住同tom做愛或者是對你現在最好的心靈及生理慰藉
FXXX, why u always ask her to go make love with tom??
寧教人打仔莫教人分妻!!!!!

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-3 11:56 AM 發表 查看引用來源
我都想如你所講的那樣,不過我相信應該不大可能找到最愛,現在的我只會把心機投放在工作上,may be later i will go to la to visit u ,或者你回香港渡假,到期時記得send email via this  forum 俾我知,等我幫你洗 ...
洗DUST 定溝人先

29你講太多私人野, 揭開個肚比人睇, 你人係美國未有耐返黎巳經一堆狗公pm你報名

小心簡網友見

:smile_o12:加油只係緣份未到,到時你也拒絕不了。
引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-3 11:56 AM 發表 查看引用來源
我都想如你所講的那樣,不過我相信應該不大可能找到最愛,現在的我只會把心機投放在工作上,may be later i will go to la to visit u ,或者你回香港渡假,到期時記得send email via this  forum 俾我知,等我幫你洗 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆