上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-27 04:42 PM 發表 查看引用來源
暫時估計六場同九場會爆, 尾場要唔要加班都要臨場度.
6埸如有冷小心佢
上次久休復出閘前瘋狂落飛!放得又吾斷哂!同埸白頭佬發大夢食蝦片、怕熱親!

那位精算師都唔知有無被老人家揾笨, 初出即成大熱門, 好似自視過高咁款.

老馬: 容哥, 如第二場我老友食得出, 我哋成班人實在非常之快樂, 換埋那條仆街仔, 應會好掂架! 何妨同場那隻叫做最惡那一隻都因第二場我老友食得出的話, 都要讓一讓. 因我老友倉主係佢前度老頂.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-27 10:29 PM 發表 查看引用來源
老馬: 容哥, 如第二場我老友食得出, 我哋成班人實在非常之快樂, 換埋那條仆街仔, 應會好掂架! 何妨同場那隻叫做最惡那一隻都因第二場我老友食得出的話, 都要讓一讓. 因我老友倉主係佢前度老頂.
齊齊背雨去
不要彎腰去
月蝕塗膏去
風飄本票去

雙子星座性急贏
無掩雞籠可無剩
尚方寳劍皇上賜
知己良朋最寂寞

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-27 10:48 PM 發表 查看引用來源

齊齊背雨去
不要彎腰去
月蝕塗膏去
風飄本票去
齊齊背雨去祭月
不要彎腰去蒸鱔
月蝕塗膏去鼓油
風飄本票去快補票據

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-27 07:36 PM 發表 查看引用來源
那位精算師都唔知有無被老人家揾笨, 初出即成大熱門, 好似自視過高咁款.
矮大師,你覺得2、4、9、10雷神邊場最有誠意開鑵頭:023:

引用:
原帖由 kisses_mybb 於 2017-5-28 06:34 AM 發表 查看引用來源

矮大師,你覺得2、4、9、10雷神邊場最有誠意開鑵頭:023:
我覺得除10場之外, 2-4-9誠意似不足以取勝.

矮大師點睇快樂實在,呢場出手未

引用:
原帖由 benwallace1986 於 2017-5-28 10:22 AM 發表 查看引用來源
矮大師點睇快樂實在,呢場出手未
照睇誠意都幾足, 贏唔贏得要睇賠率, 因老馬, 唔係隻馬, 係姓馬唔止同小龍女合股, 佢都係有團體馬成員, 成員中今日有馬出, 重係熱門及有實力架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆