上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.9k

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2009-1-31 03:10 PM 發表 查看引用來源

Good Afternoon
1睇就知你copy我果個啦-0-:096:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-1-31 03:23 PM 發表 查看引用來源

1睇就知你copy我果個啦-0-:096:
Good Afternoon 幾時係你嘅專利:071:

回覆 1622# Kururu@SBC 的帖子

點解要同我個仔攪對抗??:046:

引用:
原帖由 chris媽打 於 2009-1-31 05:39 PM 發表 查看引用來源
點解要同我個仔攪對抗??:046:
chris :087:  媽打~ 嘩!第1眼見你個 icon 相, 嚇親 :095:

回覆 1624# 野O仔 的帖子

點解嚇親姐?? 衰鬼...:032:  你咪鬼成日去其他會玩, 多喲去我個仔攪 ge party 啦

引用:
原帖由 chris媽打 於 2009-1-31 08:29 PM 發表 查看引用來源
點解嚇親姐?? 衰鬼...:032:  你咪鬼成日去其他會玩, 多喲去我個仔攪 ge party 啦
這是 KURURU 地區 (chris 媽打 唔好在此為你個仔賣 sex party 廣告)  :cool:  

你有種 :081:  便入我的POST吹 + 加入 [野氏家族] 玩野 :005:

另外,我已經 copy 了你的 icon 相。放在我的檔案內好好收起 :023:  跟隨我會再 send 比好愛你個仔既女仔一起收藏。

上次, 我和她一起見伯友, 未有帶禮物。

在此,祝你 身體健康、事事順利

回覆 1626# 野O仔 的帖子

點解要分KURURU 地區 ?? KURURU 都要睇我個仔面色??? 反骨仔 :025:

引用:
原帖由 chris媽打 於 2009-1-31 09:35 PM 發表 查看引用來源
點解要分KURURU 地區 ?? KURURU 都要睇我個仔面色??? 反骨仔 :025:
你是誰 :030:  

自我介紹 我係 UWANTS 偉大男:098: 、男性技既高手 (CHRIS 媽打 你要享受 野家 獨門技術 - 手技 及 強力JJ技。)

我 :023:  好期待係你個仔ge party 動你、動你高潮。:131: :131: :131:

引用:
原帖由 chris媽打 於 2009-1-31 09:35 PM 發表 查看引用來源
喂~~~~師兄~你玩還玩,玩埋人地個老母就唔好啦
咁趴街既事你都做既,我諗最反骨既人都應該係你自己啦......有本事既就用自己真樣做ICON啦....查到你IP就知死,咁撚鍾意玩野丫喇...到時咪睇下點丫..?本小姐最鍾意同D需格既人鬥衰格既。

另外亞O講得岩,呢到係人地既POST...夠薑就開個新POST玩囉..唔好晌呢到玩~
放心喎~我知道你係邊個,我夜D搵你玩嘎.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆