上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  43.9k

引用:
原帖由 Kee麼之 於 2007-11-17 19:13 發表
想問問各位大佬...
繁體QQ 係唔係玩唔到 QQ聊天室架?!:smile_40:
(已經係最新版)

我唔想裝簡體丫...
係呀~~~~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 好西淡 於 2007-11-17 08:30 發表

:smile_27:  完全貨不對版 , 視像見過好多次 , 出到黎完全兩回事

見到佢時就有呢種感覺 (呢一生人第一次有想打女人的感覺) :smile_42::smile_42:
習慣下就化嫁啦  我之前都係咁啦
見之前最好在街上找個醜醜地同自己講只要條Q女差唔過e件阿閃就 好啦
咁樣見到件Q女時就心情好一D啦 :smile_30:
當然有D比阿閃更差的Q女我都見過 :smile_42: :smile_39:

引用:
原帖由 好西淡 於 2007-11-17 08:30 AM 發表

:smile_27:  完全貨不對版 , 視像見過好多次 , 出到黎完全兩回事

見到佢時就有呢種感覺 (呢一生人第一次有想打女人的感覺) :smile_42::smile_42:
極之正常呀﹐都說視頻得8成﹐相片得6成﹐當然有時候真人靚過視頻啦。:smile_38: :smile_38:
視頻唔清楚的﹐那些疤痕﹑痘痘﹑黑班...................全看不到﹐當然人會好靚啦。:smile_27: :smile_27:

路過,厄分:smile_38:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-11-17 09:22 PM 發表

極之正常呀﹐都說視頻得8成﹐相片得6成﹐當然有時候真人靚過視頻啦。:smile_38: :smile_38:
視頻唔清楚的﹐那些疤痕﹑痘痘﹑黑班...................全看不到﹐當然人會好靚啦。:smile_27: :smile_27:  
我都勵過、條女相片好正、又話冇視頻、見左我想掉頭走:smile_27:

引用:
原帖由 hk牛牛 於 2007-11-18 12:01 AM 發表

我都勵過、條女相片好正、又話冇視頻、見左我想掉頭走:smile_27:
系呀﹐如果唔系貪乾淨及FOC﹐真系唔想上呀:smile_13: :smile_13:

雖然好多女都一般般、不過好多做落有d反應一流、:smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-11-17 09:22 PM 發表

我仲以為成日得我咁黑,原來咁多位c hing都會咁既
一齊努力啦:smile_42:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-11-17 08:37 PM 發表

習慣下就化嫁啦  我之前都係咁啦
見之前最好在街上找個醜醜地同自己講只要條Q女差唔過e件阿閃就 好啦
咁樣見到件Q女時就心情好一D啦 :smile_30:
當然有D比阿閃更差的Q女我都見過 :smile_42: :smile_39:  
:smile_39::smile_39:

我都知, 不過今次真係有d 比人強姦0既感覺  

一見條女就   , 頭 cool  鮮粉紅+珠片 , 黑色透視裝  ,  短褲  (大比有毛) , 7皮紅色鞋 :smile_27::smile_27:

個樣就 :smile_42::smile_42:

原來天下qq一個樣、我還以為我常時運差:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆