上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.8k

老妙現場實地報道,排檔已在收,大舊兩中,0波兩妖,li姐冇,單眼肥仔六中一幼,光頭兩幼,牌頭冇!

剛到肉檔未見有女,見小路在路口睇水篤手機中!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-8-3 22:15 發表 查看引用來源

即刻過去昅下!謝謝報料!
共3件,肉檔兩高挑,一黃裙矮企對面雞保樓梯
已吃高挑牛褲靚女,俾佢錫lin卒硬上套男上冇車牌冇食奶只可揸波仔,西窿緊,有叫床,冇涼沖。肉檔正常服務。

終肉檔見有兩輕中,一窈窕黑髮model身型令輕中,另一小肥輕中有肉地樣ok!
YY兄推介呢件堅正!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-8-3 11:02 PM 發表 查看引用來源

共3件,肉檔兩高挑,一黃裙矮企對面雞保樓梯
已吃高挑牛褲靚女,俾佢錫lin卒硬上套男上冇車牌冇食奶只可揸波仔,西窿緊,有叫床,冇涼沖。肉檔正常服務。 ...
恭喜YY兄食好野!
我都跟你機食左!系福建令身型model輕中,態度好服務ok, 冇水冲涼得濕巾抹,女先細心慢慢奶我蓮及捽硬J,冇奶蓮冇車牌,男上狂渣昅手彈手真波狂屌出野!窿窄幾好feel!著深藍衫淺藍長牛克高跟鞋!

大家九痕落老妙啦,仲有幾多女揀下!勿去咸記及mk!現時mk及ymt地鐵站不停站唔比上落客!
佐敦地鐵站列車服務正常!

剛才觀察到老妙單眼有7,8件女,肉檔三輕中,牌頭見三妖,平記及其他位都冇料到!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-8-3 23:26 發表 查看引用來源
恭喜YY兄食好野!
我都跟你機食左!系福建令身型model輕中,態度好服務ok, 冇水冲涼得濕巾抹,女先細心慢慢奶我蓮及捽硬J,冇奶蓮冇車牌,男上狂渣昅手彈手真波狂屌出野!窿窄幾好feel!著深藍衫淺藍長牛克高跟鞋! ...
有好野梗係第一時間報料俾附近既師兄食好野!!老妙靜到爆難得有兩件咁正真係有G運,但係佢兩個就無財運,靜到咁真係擇錯時晨 :smile_30:

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-8-4 00:01 發表 查看引用來源
剛才觀察到老妙單眼有7,8件女,肉檔三輕中,牌頭見三妖,平記及其他位都冇料到!
Li 記應該有開工,係唔見光頭有囡!!:smile_43:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆