上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.3k

引用:
原帖由 bestfriend2012 於 2017-10-6 05:36 PM 發表 查看引用來源
C hing, 求賜原圖, thanks
C hing?
原來你覺得我係一個男人,oh i see

引用:
原帖由 bestfriend2012 於 2017-10-6 05:36 PM 發表 查看引用來源
C hing, 求賜原圖, thanks
乜L意思呀
唔L係唔小心睇錯以為香香係男呀?
哩條友擺明玩野啦

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-6 04:56 PM 發表 查看引用來源

La Senza
Thanks 香香,放假同我女人去行下先
BTW,香香妳既身形真係好正,真係引人入性

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-6 05:02 PM 發表 查看引用來源

姊妹你過獎啦,好多女仔身形仲好過我多多聲啦~ 不過做多D planks同yoga, 包你一定fit^^
人妻你去邊度做Yoga㗎😵我女人都有去但好似效果唔太得...雖然有時佢係屋企做嘅outfit露左半隻鮑魚形出黎都會令人情緒好很高漲🤤

現任都有玩yoga,有時都真係忍唔住

早晨 ! !謝謝分享 ,放多啲靚上嚟呀

引用:
原帖由 GrandCarousel 於 2017-10-6 07:30 PM 發表 查看引用來源

Thanks 香香,放假同我女人去行下先
BTW,香香妳既身形真係好正,真係引人入性
不過其實呢D款嘅bra好多brand都會有 我相信你女友穿咗都會好靚^^

師兄都好有研究,這些都可以談得上

引用:
原帖由 bnal 於 2017-10-6 09:27 PM 發表 查看引用來源

人妻你去邊度做Yoga㗎😵我女人都有去但好似效果唔太得...雖然有時佢係屋企做嘅outfit露左半隻鮑魚形出黎都會令人情緒好很高漲🤤
我好dedicated咁keep住每個星期都一定上2堂yoga class, 同做3次gym. 一直維持咗差唔多2年幾先有宜家些少嘅成果咋

引用:
原帖由 Matty04061989 於 2017-10-7 07:49 AM 發表 查看引用來源
現任都有玩yoga,有時都真係忍唔住
其實好多時做yoga嘅時候都好大機會走光

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆