上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.3k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-10 09:36 PM 發表 查看引用來源
講返上次先
我跪向地下度執緊野.... 一路執一路扭下個 PATPAT 咁 ... 一時左一時右.. 有時又前有時又後咁囉,可能自己比較敏感啦... 好快自己都 FEEL 到下面濕鬼晒
(其實自己 一直都想試下引隔離屋D男人架啦,不過自 ...
我覺得...我係reader,我會好buy...
但如果我係你bf的話...我諗...我會好hurt...希望你e家無男朋友/你男朋友唔知...
有男朋友既,早d rehab啦=)

精彩精彩,,,,
等我又搬多次屋撞下仲有無d 咁愛玩的女仔先:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2011-7-10 10:06 PM 發表 查看引用來源

我覺得...我係reader,我會好buy...
但如果我係你bf的話...我諗...我會好hurt...希望你e家無男朋友/你男朋友唔知...
有男朋友既,早d rehab啦=)
我諗你搞唔清楚啦 ! 我 ~~~~ 一早就因為自己仲想玩同左男友分手 !!! OK !!!!!
仲有 !! 我之前講過我如果拍拖係唔會咁玩既 !! 唔該比意見既時候唔好剩係睇一個 POST !!
冇心機睇返之前既就做 CD -ROM 啦 !!! 唔該
HURT 咩呢 ?

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-10 10:13 PM 發表 查看引用來源

我諗你搞唔清楚啦 ! 我 ~~~~ 一早就因為自己仲想玩同左男友分手 !!! OK !!!!!
仲有 !! 我之前講過我如果拍拖係唔會咁玩既 !! 唔該比意見既時候唔好剩係睇一個 POST !!
冇心機睇返之前既就做 CD -ROM 啦 !!! 唔該 ...
relax~
我都係講番我意見je...我為我既irrelevance而irritate到你向你apologize
不過我都係講番我既overal comment je...我對你既認識唔深,呢個係我既問題...sorry...
如果令到你反感的話,唔好意思=)

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2011-7-10 10:16 PM 發表 查看引用來源

relax~
我都係講番我意見je...我為我既irrelevance而irritate到你向你apologize
不過我都係講番我既overal comment je...我對你既認識唔深,呢個係我既問題...sorry...
如果令到你反感的話,唔好意思=)
向你唔清楚既時候講出你既意見 ?
評論我既做法 ? SOR 我唔接受囉 !!

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-10 10:25 PM 發表 查看引用來源

向你唔清楚既時候講出你既意見 ?
評論我既做法 ? SOR 我唔接受囉 !!
我既comment其實好general...亦唔係講緊你...
只係因為見到你既故事,令我有d咁既viewpoints...我都只係express緊我一d個人既諗法...亦因為呢d事為我黎講有一d意義,所以我先講...
我唔想見到有人因為呢d野而失去一d更precious既野...tht's why我leave左個咁既cm...
我做既只係一個reminder,如果你認為一個reminder係一個好negative既attack既,我依然會向你apologize:smile_35:

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-10 09:36 PM 發表 查看引用來源
講返上次先
我跪向地下度執緊野.... 一路執一路扭下個 PATPAT 咁 ... 一時左一時右.. 有時又前有時又後咁囉,可能自己比較敏感啦... 好快自己都 FEEL 到下面濕鬼晒
(其實自己 一直都想試下引隔離屋D男人架啦,不過自 ...
妳攰到出post,一定支持

你不如露比我睇下好嗎?哈哈!

aim at 1800 now

nice post !! support ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆