上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  75.5k

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-11-4 11:12 AM 發表

我唔會出現,無時間,要成日飛.一走就幾個月:smile_34:
睇番D帖,高總好似出過黎同佢地見面:smile_34:
哦...係咁...你做咩+,成日飛:smile_o10:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-11-4 10:55 發表 查看引用來源

想請問西藏上網方便嗎???:smile_34:
是不是落腳拉薩市:smile_41: 一般酒店都冇問題,拉薩市有好多名牌酒店,好先進,吾係你想像中咁落後的,不過你都知在國內上境外網有時不太易,如鍾意歎咖啡的就最正,好多好正,因为西藏係好多鬼佬孭背襄旅遊去的,

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-4 11:05 AM 發表 查看引用來源

你係咪仲讀緊書,要交論文:smile_o10:
可能我太過理智吧:smile_13:

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-4 11:15 AM 發表 查看引用來源

哦...係咁...你做咩+,成日飛:smile_o10:
做跑腿:smile_34:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-11-4 11:06 AM 發表 查看引用來源

有無圖架???:smile_30:
如果我係莊家~我可以畫埋個走勢圖出黎:smile_44:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-11-4 11:10 AM 發表 查看引用來源

咁2p3p4p試過未???:smile_34:
只是試過2p:smile_35:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-11-4 11:11 AM 發表 查看引用來源

企嘅論文,好長又悶,禾一定肥企

現實永遠都係吾啱聽架啦:smile_o04:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-4 11:20 AM 發表

只是試過2p:smile_35:  
呢D係好浪漫GE事...點解要3P,4P咁去呢:smile_o06:

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-4 10:15 AM 發表 查看引用來源

第一次講人GE說話
早晨,7妺 飛龍係多聲道廣播...佢個人好nice架:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-4 11:17 AM 發表

可能我太過理智吧:smile_13:  
理智係好...不過會小左好多樂趣:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆