上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  531.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-9 10:05 發表 查看引用來源
真係好刺激!果晚最後比人屌咗幾多Q!
欲知後事如何。。。請。。。😁😁😁

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-9-9 15:24 發表 查看引用來源
仲以為啤酒係比Athena用黎補充水分添
條友都幾得, 頂到十幾分鐘先繳械
你地既惡運同今晚有無關係?
唔關。但以後就有連結。

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-9-9 15:24 發表 查看引用來源
仲以為啤酒係比Athena用黎補充水分添
條友都幾得, 頂到十幾分鐘先繳械
你地既惡運同今晚有無關係?
Athena天生對酒精有少少過敏,飲一兩啖會馬上醉。飲得多(例如一罐啤酒)就要入醫院。

Athena:
「撞鬼囉!Tim哥居然安排咗四個佢啲𡃁嚟招呼我!我晏晝打電話俾Tim哥嘅時候,已經預咗今晚我會俾佢同細D玩得好盡。。。但突然有四個紋晒身嘅𡃁仔喺屋入面等我,我真係有啲驚!(我其實大概知道會發生乜嘢事。。。男人玩女人不外乎都係攬、錫、含、插、爆,仲有啲乜?但係點玩法同細節我當時就完全唔知,我只係知道今晚有一個我自己都未試過嘅「重頭戲」。。。)
佢哋全部一氣過走埋嚟,然後基本上喺八隻手抬起我走去沙發上,然後仲一嘢放咗我上去瞓低!跟著佢哋就衝晒埋嚟攪我!其中一個𡃁仔喺我耳邊講。。。
𡃁仔A:Tim哥話一陣我哋抽夠水,妳一個個吹L爆我哋。
佢講完我都未嚟得切反應,佢已經吮我隻耳仔!
好快我已經俾佢哋扶返起身坐喺度沙發度,我就不停輪流咁同佢哋錫錫。佢哋八隻手摸均我全身。但呢個都唔夠誇張!最誇張係但哋又錫又𡃤又吮我全身,仲吮埋我手指同腳指!仲挖又舐我格肋底同腳板底!攪到我又痕又酸。。。我忍唔住好想笑而且不停扭身扭勢咁掙扎,但個口又俾唔知邊個條脷塞住,塊面又不停俾人𡃤、全身又俾佢哋㩒住玩郁都郁唔到。。。
好難受。。。
但就真係好好玩好刺激。。。又好辛苦(係好興奮嘅辛苦!)
尤其係佢哋隔住套底衫去摸去捽去練我對胸同我下面,明明已經摸到我前面敏感位,但又隔住一層布,嗰快感硬係好似唔夠直接半天吊。。。到喉唔到肺咁!
攪到個心好囉囉攣!
唔知俾佢哋咁樣攪咗幾耐,我成身都係佢哋啲口水,黐笠笠,好大陣口水味,而且仲吞咗好多佢哋啲口水。。。正常嚟講其實好核突,但嗰一刻真係唔想停,好想繼續!
呢個就係點解我咁著迷同男人上床扑嘢嘅原因。
明明知道唔正常,但又好想要;明明知道應該要停,但又非常想繼續。。。
你未曾試過你冇可能會明白箇中嘅感受!
突然間佢哋四個一齊停晒動作,然後企起身除底褲!另一個𡃁仔細細聲叫我起身。
我起身之後,佢哋就四個排排坐落張沙發度。我望去後面,見到Vincent、Tim哥同細D坐喺飯枱旁,一路飯啤酒一路望住我哋。Vincent仲睇得好入神!
我希望佢今晚成晚都會一直都咁入迷咁望住我。。。
跟著我擰轉頭已經見到四個𡃁仔排排坐,四條扯到硬晒嘅啫啫就喺我面前!我咁大個仔女都未知見過咁黐線嘅場面!
我真係俾佢哋嚇咗一跳,我個心好似要由我喉嚨跳出嚟咁滯!
我「嘩」咗一聲叫出嚟!
我知道我要做乜嘢。我首先由左面個男仔開始。我踎低喺地下,然後輕輕揸住佢條嘢,然後另一隻手就走去摸吓佢嗰兩粒蛋。。。
嘻嘻。。。Vincent次次咁樣俾我玩,佢都會好快忍唔住就射。
唔知呢個男仔又會唔會好快就嚟?
點知佢都幾忍得喎!我又chok佢條嘢,又揸又吮佢嗰兩粒蛋蛋,佢居然都忍得住唔射。咁落去唔係辦法。佢完咗之後仲有三個!我要盡快攪掂佢之得!
於是我含埋佢條嘢入我口𥚃面,又加快速度去chok,我仲郁埋個頭上下上下咁去吞實佢。。。冇幾耐,佢突然按實我個頭,好快咁上下上下咁塞佢條嘢入嚟我喉嚨。。。就係我俾佢攪到想嘔時,佢終於射晒啲精入我口入面!

我睇到眼都唔識䁪!我唔係第一次見Athena幫其他男人含能!但同咁多人輪流含,仲要含得咁「專業」,嗰啲男人仲要係一班古惑仔,真係大開眼界!佢攪掂完第一個古惑仔,就吐咗啲精出嚟喺準備好嘅紙巾度,之後突然佢轉頭望住我,仲對住我笑住做咗個V字勝利手勢!
吹9脹!
細D:真係。。。天生整定。。。
Tim:。。。食呢行飯!你講L過啦。
我望吓佢哋兩個,同我一樣望到目定口呆!嗰一刻我居然有一種。。。自豪感!老實講,有邊個男人唔想自己女朋友吸引到其他男人目光?但係我比較特別啲。。。我除咗想Athena吸引到其他男人主意力之外,我仲想分享佢個人俾好多其他男人!
科學家話大部份男人攪「基」喺因為腦𥚃面某一部份同其他正常腦唔同所引起。。。
咁渴望分享女朋友呢?係咪又係天生腦𥚃面有某一部份同正常腦構造唔同?
如果真係,好似Athena咁完全唔介意同其他唔同男人上床,由得男人插入佢身體,當佢身體係玩具咁去發洩,又係唔係個腦構造比較「特別」。。。天生呢?
我仲喺度諗咁呢個問題時,Athena已經移佢「玉步」去隔離吹第二條友!佢今次冇再慢慢嚟,一開始就馬上含春袋加chok賓周。
完全一副戰鬥格!
以前佢同Steven又或者同水姐同埋佢老公上床嗰副嫵媚同柔情已經蕩然無存!呢一刻以前嗰個任人魚肉嘅Athena,已經變身成為主動出擊嘅「性」戰士!
成間屋仍然係男人「屌屌」聲同Athena含能嘅「shu shu」聲。。。同埋我相信屋內面冇一個男人條賓周係冇起頭(除咗啱啱第一個已俾Athena吹爆嗰個𡃁仔之外)。。。包括我自己!
話咁快條友已經忍唔住,佢大嗌一聲,然後杰撻撻奶白色精液已經射到Athena一面都係精!
Athena都未嚟得切攞紙巾去抹面,第三條友已經馬上扯咗佢過去,然後按住佢個頭,夾硬塞咗條周入去入Athena嗰口入面。而且佢學第一條友咁,完全當Athena個頭係飛機杯,好快咁又chok高㩒低!我係度諗,你條友可唔可以錫住我條女?
不過呢種咁嘅玩法,證明條友根本捱唔到幾耐。。。幾十下上上落落。。。又係喺Athena口內爆炸!
細D:屌!𡃁仔即係𡃁仔,完全唔L識玩!
Tim:呢啲咪叫只求一時痛快囉!如果個個客都係咁,盈盈一晚接10個客都得!
我心諗Athena一晚同幾個唔識嘅男人吹。。。我隻手終於忍唔住拉開條褲錬,抆咗條啫出嚟打飛機。。。
Athena再移去第四個男仔度,今次Athena又用返手去chok口去含再玩春袋。
Athena已經玩到得意忘形、樂在其中!
𡃁仔D:如果可以屌妳就好!Tim:如果下個禮拜你收L到肥強(各位抱歉,呢個名我認係老作,因為我真係唔記得個名!🙈🙈🙈)條數,我送盈盈俾你任屌!
𡃁仔D:真係大佬?
Tim:我有冇L呃過你哋?
細D:小心走火呀!
結果佢直係一時興奮得滯。。。走火!射晒入Athena口入面!
其實我聽到Tim哥話要送Athena俾條𡃁仔扑,我都差啲走火。。。
好彩忍得住停低隻手!
但係跟住落嚟就。。。記得我之前update講話Athena著校服我「一殼眼淚」嗎?
即將上演。。。😭😭😭

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-10 09:20 發表 查看引用來源
Athena:
「撞鬼囉!Tim哥居然安排咗四個佢啲𡃁嚟招呼我!我晏晝打電話俾Tim哥嘅時候,已經預咗今晚我會俾佢同細D玩得好盡。。。但突然有四個紋晒身嘅𡃁仔喺屋入面等我,我真係有啲驚!(我其實大概知道會發生乜嘢事。。。男人玩女 ...
玩得越來越激!😬

支持C兄繼續UPDATE,好好睇
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-10 09:20 發表 查看引用來源
Athena:
「撞鬼囉!Tim哥居然安排咗四個佢啲𡃁嚟招呼我!我晏晝打電話俾Tim哥嘅時候,已經預咗今晚我會俾佢同細D玩得好盡。。。但突然有四個紋晒身嘅𡃁仔喺屋入面等我,我真係有啲驚!(我其實大概知道會發生乜嘢事。。。男人玩女 ...

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-10 09:35 發表 查看引用來源
玩得越來越激!😬
嗰晩絶對係我寫那呢個我同Athena性經歷高潮之一!嚟到呢度已經係我想寫咁事50%左右。

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-9-10 10:11 發表 查看引用來源
支持C兄繼續UPDATE,好好睇

多謝多謝

支持X2, 做左咁多年CD-ROM, 好少有男會員可以keep住update咁密, 仲維持到咁長時間, 好有眼福!

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-9-10 11:19 發表 查看引用來源
支持X2, 做左咁多年CD-ROM, 好少有男會員可以keep住update咁密, 仲維持到咁長時間, 好有眼福!
多謝支持,我只想喺柏金遜未發作前,寫低後生時同Athena嘅往事。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆