上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  448.3k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-23 10:49 發表 查看引用來源

不過肥閪係好屌嘅,水多下下撞落去都拍拍聲🤭呢條女我總共屌過佢兩次
不過而家好少聯絡久唔久都有傾電話
多水就正啦!第二次都係飲完之後去做?

仲以為下面比你屌腫咗添🤣
引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-22 19:09 發表 查看引用來源

佢第二日打俾我話下面同大脾內側酸痛

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-23 10:57 發表 查看引用來源
仲以為下面比你屌腫咗添🤣

應該冇啩🤣不過sp有一次可能同我玩得勁得滯真係畀我屌損咗🤫第二日就真係痛

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-23 10:59 發表 查看引用來源

應該冇啩🤣不過sp有一次可能同我玩得勁得滯真係畀我屌損咗🤫第二日就真係痛
你屌咗好耐?定好粗暴?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-23 10:52 發表 查看引用來源
多水就正啦!第二次都係飲完之後去做?
都係出嚟飲嘢之後去扑嘢,佢同我講喺大陸落嚟之後識咗佢而家個男朋友,佢年紀畀呢條女大好多,不過佢打本畀呢條女開咗間細細地嘅美容院,所以呢條女同佢同居,呢個男人都算係養佢
佢話呢個男人對性嘅興趣唔係好大,同埋喺性個方便唔係好滿足到佢
咁啱上次第一次見我就無端端畀我撩起咗,貪刺激先同我搞
我第二次同佢扑完嘢之後,我曾經同佢講過,始終呢個男人同你同居而且佢都幫你開檔生意,你偷食唔好畀佢知道如果唔係好大件事
所以之後我都冇再同佢搞,費事害到佢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-23 10:48 發表 查看引用來源

呢個就唔知不過年紀係大過我
紅顏成日都同我講笑但我又粗又長,都唔知我老婆點頂?🤣😆我同佢講咁你又畀我屌🤭🤣
紅顏有時都幾衰🤭佢話我條嘢好深色因為我成日屌閪唔帶袋,畀女人啲淫水整到深色曬🤣 ...
我都話你有封料到,吾係d女點會爭住比你扑吾放手😆😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-23 11:05 發表 查看引用來源

都係出嚟飲嘢之後去扑嘢,佢同我講喺大陸落嚟之後識咗佢而家個男朋友,佢年紀畀呢條女大好多,不過佢打本畀呢條女開咗間細細地嘅美容院,所以呢條女同佢同居,呢個男人都算係養佢
佢話呢個男人對性嘅興趣唔係好大,同埋喺 ...
咁第二次屌佢會唔會玩多啲嘢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-23 11:08 發表 查看引用來源
咁第二次屌佢會唔會玩多啲嘢?
差唔多冇乜特別,係有新鮮感囉

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-23 11:08 發表 查看引用來源

我都話你有封料到,吾係d女點會爭住比你扑吾放手😆😆
師兄你唔好玩我啦🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-23 11:55 發表 查看引用來源

差唔多冇乜特別,係有新鮮感囉
咁都好吖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆