上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

我最記得第一場開懷大少同主馬, 肥文有上馬操過一課而能贏馬, 其重視程度可見一斑
屎窟: 肥仔, 你好野, 連我隻大熱門你都敢鋸.
肥文: 嘜說話, 嘜說話. 三寶有老淫魔, 又有大叔, 我點都要接三寶架!

附件

赤免D擁𧄌又來一注→1.4、上次又系咁!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-30 09:27 PM 發表 查看引用來源
赤免D擁𧄌又來一注→1.4、上次又系咁!
無計, 上市公司主席, 個樣又後生, 人又高, 眼又大, 重識得過氣一哥亞鄧. 認真怕你有毛.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-30 09:18 PM 發表 查看引用來源

4大3小!
抵食到痺!$392、7个人、$12汽水任飲、小同$8!已叫多左3様!
咁抵, 我明天一早就去.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-30 10:05 PM 發表 查看引用來源

咁抵, 我明天一早就去.
我个間在大埔、可能价$有別:071::071:
平均每种$30ㄧ$35!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-30 11:04 PM 發表 查看引用來源

由北角去到大埔? 咁遠?

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-30 11:04 PM 發表 查看引用來源

應該價錢係劃一, 無分大細店舖.

身為香港人, 我覺得都幾幸福, 如果唔係有祖國, 邊處有咁多平野執, 二蚊店, 十二蚊店, 抵抵, 文文, 深水埗麻甩佬重災區, 亞嬸執衫重好過去巴黎, 161大部份又集中係深水埗, 唔洗話月入過萬, 都可以分分鐘享受快樂.

頭場那隻頭等同步公俠因二手關係, 係童黨, 所以步公未必係贏硬. 關懷系已經比晒保你大主理, 打風都打唔甩.
又大叔曾幾何時再為肥文鎮倉馬主上馬, 重係有二隻, 睇黎肥文今日誠意都幾足.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-30 11:36 PM 發表 查看引用來源
身為香港人, 我覺得都幾幸福, 如果唔係有祖國, 邊處有咁多平野執, 二蚊店, 十二蚊店, 抵抵, 文文, 深水埗麻甩佬重災區, 亞嬸執衫重好過去巴黎, 161大部份又集中係深水埗, 唔洗話月入過萬, 都可以分分鐘享 ...
係呀,人人吃好野/用好野,生活美滿。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆