上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  43.9k

依家連夜之女都無得加﹐好悶呀~~~~~~~~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-11-14 12:36 AM 發表

咁去左邊度玩呀 而家  :smile_38:
呢排冇$ 冇野玩 :smile_39:

上次見完q 女 , 我就唔再上 q  :smile_27::smile_27::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 好西淡 於 2007-11-16 12:24 PM 發表

呢排冇$ 冇野玩 :smile_39:

上次見完q 女 , 我就唔再上 q  :smile_27::smile_27::smile_42::smile_42:
點解唔再上Q呀? 好失望呀?:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-11-12 15:16 發表
咁係咪即係塊田側側地~:smile_30:
互相遷就之嘛~~:smile_30: :smile_30:

sleep

引用:
原帖由 wataru 於 2007-11-16 12:40 PM 發表

點解唔再上Q呀? 好失望呀?:smile_41: :smile_41:  
:smile_27:  完全貨不對版 , 視像見過好多次 , 出到黎完全兩回事

見到佢時就有呢種感覺 (呢一生人第一次有想打女人的感覺) :smile_42::smile_42:

路過,厄分~

引用:
原帖由 好西淡 於 2007-11-17 08:30 AM 發表

:smile_27:  完全貨不對版 , 視像見過好多次 , 出到黎完全兩回事

見到佢時就有呢種感覺 (呢一生人第一次有想打女人的感覺) :smile_42::smile_42:
唔止一次啦~:smile_42:
慢慢習慣左就知點走位架啦~

好耐無上黎呃分啦:smile_39:

想問問各位大佬...
繁體QQ 係唔係玩唔到 QQ聊天室架?!:smile_40:
(已經係最新版)

我唔想裝簡體丫...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆