上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 12:51 PM 發表
6月13日 賽前老點你
因為今日我工作比較多野做,所以先左貼士先,至於分析如果有時間就再補充..:041:
今次應一位巴打要求試下一場貼2隻心水,睇下大家反應點啦..:027:

第1場  3 擺明車馬  11 虎威將軍   :09 ...
第一個入尼撐你la緊係@@

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 12:51 發表
6月13日 賽前老點你
因為今日我工作比較多野做,所以先左貼士先,至於分析如果有時間就再補充..:041:
今次應一位巴打要求試下一場貼2隻心水,睇下大家反應點啦..:027:

第1場  3 擺明車馬  11 虎威將軍   :09 ...
三哥, 四弟入嚟支持下你先!
R5 我最愛:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-13 02:53 PM 發表

三哥, 四弟入嚟支持下你先!
R5 我最愛:096:  
多謝4弟比面...:041:  最緊要馬會比$$..:085: :081:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 12:51 PM 發表
6月13日 賽前老點你

加州巔峰....我好鍾意.....

虎威將軍.....似乎要小心喎.....

第2場  5  好著數     2  金碧滿湖   :098:   
第3場  5 即時燦爛   9   代言人  
第4場  7 紅運精英  11    財馭      

紅字三隻我鐘意.....:003:

引用:
原帖由 smboby 於 2007-6-13 04:04 PM 發表

加州巔峰....我好鍾意.....

虎威將軍.....似乎要小心喎.....
虎威將軍搏搏下既冷門..:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 06:48 PM 發表

虎威將軍搏搏下既冷門..:122:
隻野成身濕晒呀:030: :032:

今日我本少要睇定d先出手:096:

第1場 3擺明車馬 如果唔 三心兩意,要嬴好大機會,腳就真係唔識揀,要番老友隻 虎威將軍...:098: :097:

就3 W/P...:041:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-13 07:11 PM 發表

隻野成身濕晒呀:030: :032:
拖佢做腳我就唔怕...,短途馬出汗多反而影響唔大,有時仲係好事,當然隻隻馬唔同..:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆