上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  35.0k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-3-12 01:05 AM 發表 查看引用來源

我冇上來兩日,一check post 真係嚇一嚇,咁多頁要追
呢期去得好快。cat姐要上密啲呀

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-12 01:15 AM 發表 查看引用來源

呢期去得好快。cat姐要上密啲呀
早晨,莫講cat姐追唔切,我都係,真係要跑住追先掂,唔該~~等埋我。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-11 10:25 PM 發表 查看引用來源
都會試一排消脂慢跑既,希望有效果
最想提高心肺功能,今日試慢跑,跑快少少都已經爆左心跳
其實都係一個提示是小心身體
日子有功。

心肺功能,你又可以留意靜止心跳,有沒有下降。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-11 10:39 PM 發表 查看引用來源
例如有咩運動?師兄請指教
你不如試下download,7分鐘鍛煉,裡面有30 day challenge,有六個level。easy 1,幾分鐘就做完。看看你會不會喜歡那些動作。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-11 10:42 PM 發表 查看引用來源
我同老公行時唔會傾計,因為都各自聽歌,有時又一前一後,但我鍾意有個companion一齊嘅感覺。
哈哈,可能妻子喜歡聊天,我們一起行時都會聊天。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-3-12 12:59 AM 發表 查看引用來源
其實你係唔係見到「型爸」呀?
哈哈,我都覺得型爸抱住小朋友都很型。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-12 08:50 AM 發表 查看引用來源
早晨,莫講cat姐追唔切,我都係,真係要跑住追先掂,唔該~~等埋我。
哈哈,Give 師姐唔使擔心,型爸師兄拖實你㗎,唔怕走失。

其實健康運動係可以互相鼓勵,增加推動性呢。
尤其是夏天將來臨,想著衫時好睇,大家都不妨或多或少都做下。
尋晚阿女問我最近做咩咁努力,我答佢爸爸唔想跑包尾嘛,同埋既然參加左,當然要認真。佢就簡單答左句:爸爸你點會跑包尾喎。
就係呢句,妳叫我跑18層我都上得返地面。
睇黎我要更努力先得了。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-12 10:17 AM 發表 查看引用來源
其實健康運動係可以互相鼓勵,增加推動性呢。
尤其是夏天將來臨,想著衫時好睇,大家都不妨或多或少都做下。
尋晚阿女問我最近做咩咁努力,我答佢爸爸唔想跑包尾嘛,同埋既然參加左,當然要認真。佢就簡單答左句: ...
哈哈,女女係爸爸前世情人,真係講得好啱,只要情人一句説話,做爸爸的就算上刀山,落油鑊,都必定在所不辭,dragon師兄,加油啊!呢渡咁多位師兄師姐,人爸人媽,人妻人夫都必定頂力支持你㗎!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-12 09:26 AM 發表 查看引用來源

哈哈,Give 師姐唔使擔心,型爸師兄拖實你㗎,唔怕走失。
咁麻煩大家都拖實啲我呢位肥師奶喎!唔係我會唔認得路㗎!一陣去咗第二渡就唔好啦!哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆