上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.5k

頭像張相,我感覺有啲冷,但也有點暖,也有其代家,溫馨感覺。加油
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-3 07:41 AM 發表 查看引用來源
各位請問怎樣才能貼相在post?

多謝鑽我:smile_o12:也多謝妳見諒:smile_o09:
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-3 08:00 AM 發表 查看引用來源

雖然你有時會罵我,但可看出你亦是思路比較清析和較重情義的一位.你筆名己婚,是否想表明立場尊重枕邊人?希望你倆能相伴到老.

引用:
原帖由 Frankie660803 於 2015-8-3 07:42 AM 發表 查看引用來源
支持妳的決定,要好好享受未來的人生!

Thx

每人每天都作無數決定,絕沒有人想選錯,但又有誰能肯定選對?只能希望結果不太差.....

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-3 06:54 AM 發表 查看引用來源
我發E-mail辭了職,買了機票明天去L.A.

29的生活體驗到此告一斷落.現在的心情將會畫在一張掃描和大家分享.

過去讓它過去,丈夫要找我自然會來,不來也不強求...

我會住在頭像附近,每天早上看海看日出畫畫攝影, ...
都好! 起碼唔再留TOM 身邊 , 你老公幾愛你我真係有多少懷疑, 如前述佢對你係愛唔會急住走人, 係愛唔會電話唔願聽, 去L.A 睇下有無姻緣

你咁有利用價值我預見你老公一定會黎, 又做佢 d 公關行為, 你愛啫佢唔愛慢慢會心淡

再接受下個愛你的人, 被迷姦之後肯接受tom關心, 咪因為你無人錫無人關心, 試下你老公經常同你web cam見, 你會自己飲酒解悶?會同tom拍拖? 會放佢入屋咁高危? 一陣飲完啤酒有夾硬

29,好開心妳說這些話,妳明白了也清晰了:smile_o12:
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-3 08:13 AM 發表 查看引用來源

Thx

每人每天都作無數決定,絕沒有人想選錯,但又有誰能肯定選對?只能希望結果不太差.....

喂喂喂,頭嗰句有問題,寧教人打仔莫教人分妻好喎
引用:
原帖由 feelsorry 於 2015-8-3 08:14 AM 發表 查看引用來源

都好! 起碼唔再留TOM 身邊 , 你老公幾愛你我真係有多少懷疑, 如前述佢對你係愛唔會急住走人, 係愛唔會電話唔願聽, 去L.A 睇下有無姻緣

你咁有利用價值我預見你老公一定會黎, 又做佢 d 公關行為, 你愛啫 ...

引用:
原帖由 已婚 於 2015-8-3 08:34 AM 發表 查看引用來源
其實夫妻相愛也是: 花開花落不由己 緣生緣滅自有時

要來阻不住,要走留不低,強求只留下一個沒心人.

這個我知到,但旁人不可說
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-3 08:38 AM 發表 查看引用來源

其實夫妻相愛也是: 花開花落不由己 緣生緣滅自有時

要來阻不住,要走留不低,強求只留下一個沒心人.

引用:
原帖由 已婚 於 2015-8-3 08:34 AM 發表 查看引用來源
返正29夫唔想去外地, 29妻又好想, 咁最好揾個 L.A 男人

這也是,如宗教一樣世界沒有邪教好教之分,他們都有唔同的 哲學理念,而人就有邪惡之分,邪人主教就是邪教,好人主教就是好教,好睇下是怎麼人執主就是。
引用:
原帖由 feelsorry 於 2015-8-3 08:48 AM 發表 查看引用來源

返正29夫唔想去外地, 29妻又好想, 咁最好揾個 L.A 男人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆