上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.8k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-24 05:46 PM 發表 查看引用來源

佢依家仲未食到,真係冇心情同你講笑
心情沒有你想像中的差:smile_o10: 心情只比較有點焦急,她會給我食定的,食一定食得到的:smile_o01: ,...我說過很享受那種互相捉摸過程,食刺身其實算是次要:smile_o05:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-24 05:52 PM 發表 查看引用來源

佢上次真係錯失良機, 下次啦...太陽妹同得佢同床都好快得手架喇 :smile_47:
老手睇事確係準,我同企講以後可放心同企去開房,...企笑了但冇拒絕:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-24 06:14 PM 發表 查看引用來源

放心,有緣千里能相會的:smile_o06:
可以再遇...會好腩金:smile_o08:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-24 06:06 PM 發表 查看引用來源

希望有緣再見關妹啦 :')
你中哂呢句....有花需折直需折,莫待無花....喊哂口:smile_o14: 呵呵!做7成好朋友吧啦:smile_o03:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-8-24 03:00 PM 發表 查看引用來源

自從高佬走了之後,此區孌得大兒無當,有些人在此亂up24,毫無悔意,令本人毫無性趣上來。
祝龍兄,巨兄,同未來太陽妹條仔,生活愉快。

高田兄:smile_15: ....你咁就留低封遺書俾我哋,你唔好整喊我啦 ...高佬走佬我好似失左隻手:smile_27: ,你走埋就係攞埋隻腳:smile_27: :') ,金仔言談間亦似非常冇引無心再吹:smile_19:  :smile_13: 失去你這位飽讀性書的朋友會非常不捨及傷感 :') ,你等埋我單椰油妺結局篇先啦 ,馬季又泥咯, 至多到時比d唔知得唔得既好野比你.:smile_30:

自命清高...唉...我也退癮江湖了...沒勁!:smile_o12:

見到大家都好無勁地離開此地.
我也要退下一會,

看到近日,太燥了
日後再見
暫時、只看不回

各位師兄早早早早早早晨........................又係我龍咁威呀

師兄們礙於種種原因而暫時離開這區,小弟會明白的,我會繼續留守這區,希望有一天能夠再見到你們的出現,和我一起笑談風月,在此,祝金仔/高佬/高田/望兄等人萬事如意,身體健康,性生活愉快:smile_30: :smile_30: :smile_30:

早晨!早晨!:smile_38: 又係我大頭仔呀:smile_35: 請入來吹一吹:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆