上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-10 11:04 PM 發表 查看引用來源

咁你呢。。。
做咩冇啦啦會咁架。。。
天意弄人~ :029: :029: :029:
希望能夠跳番出來呢~ :025: :025:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-10 11:05 PM 發表 查看引用來源

天意弄人~ :029: :029: :029:
希望能夠跳番出來呢~ :025: :025:
你有心架話。。一定得!!
我都得。。你點會唔得姐~?

小白~~天使~~~紅紅(兒童劇團...)哈~  好搣你地呀~

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-5-10 11:16 PM 發表 查看引用來源
小白~~天使~~~紅紅(兒童劇團...)哈~  好搣你地呀~
\
哦~~~愛美唔搣我~~~~
今天食cheesecake時,想起你呀,君蘭的cheese cake不錯啊~

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-5-10 11:16 PM 發表 查看引用來源
搣大力d丫~~~~ 唔該~ :023: :023: :023:

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-5-10 11:24 PM 發表 查看引用來源
\
今天食cheesecake時,想起你呀,君蘭的cheese cake不錯啊~
貓咪~~ :036: :036: :036:

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-5-10 11:24 PM 發表 查看引用來源
\
頭先打個MSG時仲諗點解今日唔見貓貓...原來係我見你唔到...呵~ 緊搣你啦~~~搣大你塊面tim呀~呵~

係?~ 不過...我依然係超掛住上次蕃茄店既cheese cake...

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-10 11:26 PM 發表 查看引用來源

貓咪~~ :036: :036: :036:
時時也見到小白~~~真乖

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-5-10 11:32 PM 發表 查看引用來源

時時也見到小白~~~真乖
因為小白都想見到大家嘛~
咪多d上來囉~ :036: :036: :036:

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-5-10 11:30 PM 發表 查看引用來源

頭先打個MSG時仲諗點解今日唔見貓貓...原來係我見你唔到...呵~ 緊搣你啦~~~搣大你塊面tim呀~呵~

係?~ 不過...我依然係超掛住上次蕃茄店既cheese cake...
哈~~~我搞緊別的東西呀,所以無咩講野,唔係你見我唔到~~~~ 唉也,我塊面都不小啦,唔好搣呀~~~~~

君蘭有小件蛋糕賣呀,可以一試呀,不過是日本類半濕硬,但有cheese味~~
我仲未試little italy的tiramisu~~~我要尋找最好味的~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆