上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-11 08:35 PM 發表

我本身就有抑鬱症,唔緊要啦...:032:
記得食藥呀:096:

我係咁話, 記得食藥呀!
出多D街, 落多D Bar, 去玩多D, 即好呀!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-11 09:07 PM 發表
我係咁話, 記得食藥呀!
出多D街, 落多D Bar, 去玩多D, 即好呀!:096:
引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-11 09:00 PM 發表

記得食藥呀:096:
我既抑鬱症唯一治療方法就係$$.:085: ...冇野比$$梗快醫得好我...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-11 21:10 發表

我既抑鬱症唯一治療方法就係嬴$$.:085: ...冇野比嬴$$梗快醫得好我...:096:  
咁我只能答你一句, 冇藥可救:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-11 09:10 PM 發表

我既抑鬱症唯一治療方法就係嬴$$.:085: ...冇野比嬴$$梗快醫得好我...:096:  
咁就真係等馬會打...........夠你咯:071:

aa 師兄...幾時出賽前老點你呀 ? :035:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-12 07:52 PM 發表
aa 師兄...幾時出賽前老點你呀 ? :035:
可能明天先出...:122:

aanunes 尊貴樓主:

hope you all brother win win win today.:096: :096: :096:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-13 12:20 AM 發表
aanunes 尊貴樓主:

hope you all brother win win win today.:096: :096: :096:
hi c9仔..你都嬴多d..今晚d馬應該幾好玩..:041:

6月13日 賽前老點你
因為今日我工作比較多野做,所以先左貼士先,至於分析如果有時間就再補充..:041:
今次應一位巴打要求試下一場貼2隻心水,睇下大家反應點啦..:027:

第1場  3 擺明車馬  11 虎威將軍   :098: 附帶一提,虎威將軍係執Kira~Yamato口水尾.:122:
第2場  5  好著數     2  金碧滿湖   :098:   
第3場  5 即時燦爛   9   代言人  
第4場  7 紅運精英  11    財馭      
第5場 11輕而易舉  10    好爽       :098:      
第6場  5 愛的世界   6  京城之威
第7場  8 豪俠本色   9   百利旺
第8場  5 魅力漢子  10 加州巔峯  

有 :098:  者為信心比較大

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆