上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.1k

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-9-24 02:53 PM 發表 查看引用來源

西區300只及WC同C區的一半!
Blacklisted.

引用:
原帖由 Ironman8 於 2018-9-24 03:20 PM 發表 查看引用來源

Blacklisted.
一於抵制呢類斬件式開價場!:smile_o12:

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-9-24 03:32 PM 發表 查看引用來源

一於抵制呢類斬件式開價場!:smile_o12:
Agree!

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-9-19 06:50 PM 發表 查看引用來源
今日又去返自己去開 灣仔間正骨,入門口有條後生日本妹一齊坐低換鞋添,証明呢個場都幾正氣。
揼我果條泰妹我估30+,中等身材樣貌都可以,主要係好力揼得舒服同有少咸。
佢今次第二次幫我揼,話說上次我手多多佢都係隔手同唔隔手之間欲佢還迎果隻,今次大家熟咗少少就玩得放D。
正骨場鬼鼠機過癮在要落些少心機,基本上到最後除左我自己光豬之外佢都比我剝光咗,但係度門無得鎖又唔可以出任何聲,如果我有準備今日應 ...
小弟今日再上去,今次帶定袋唸住有得吊啦,點知佢唔制,可能始終係正骨場佢驚。佢做咗個打電話手勢比我,但係約出黎我又晤想喎。
除此之外全程都玩得開心,頭半個鐘我無動靜專心享受按摩,按得確係舒服夠力。特別係去到比喇深深處同春袋位,兩隻手指公用力不停推同按,仲有掃C眼,簡直一流享受。
呢樣亦係我愛泰按嘅主要原因,中式越式等我未試過有此服務,邪骨好多時都係公式化主力揸你轆嘢,就算係你正經溝條女佢好愛你都比唔到咁嘅享受你,只有泰式先有呢吓嘢。
按完背轉身我當然抽佢水啦,一開始除左佢個Bra先 方便D,摩到佢下路濕滑,但係今次就指插都唔比,一摩到位佢就推開我。
最過癮係佢企喺我頭頂位按我個肚時,一對堅挺嘅雙乳就在眼前,我伸高頭瀬過去其中一粒籃莓大小嘅奶頭果時,佢就用雙乳不停拍打我塊面,之後索性成個波餅質曬入我個口度,佢同時就揸住我轆嘢........
我發覺原來佢好 enjoy 比我瀬奶頭 (同時間用兩隻手指初佢另外一粒),但係唔鐘意我錫佢頸同耳仔位。有趣嘅係我之前遇過D係啱啱相反喎,所以其實觀察對方反應都係幾重要嘅。

祝各位師兄中秋節快樂,骨運亨通!

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-9-24 04:52 PM 發表 查看引用來源

小弟今日再上去,今次帶定袋唸住有得吊啦,點知佢唔制,可能始終係正骨場佢驚。佢做咗個打電話手勢比我,但係約出黎我又晤想喎。
除此之外全程都玩得開心,頭半個鐘我無動靜專心享受按摩,按得確係舒服夠力。特別係去到比喇深深處同春袋位,兩隻手指公用力不停推同按,仲有掃C眼,簡直一流享受。
呢樣亦係我愛泰按嘅主要原因,中式越式等我未試過有此服務,邪骨好多時都係公式化主力揸你轆嘢,就算係你正經溝條女佢 ...
比你攪到心思思想過去睇下有冇運行.....今日老闆娘唔係度咩?竟然冇巡房..

引用:
原帖由 mousechan 於 2018-9-24 06:10 PM 發表 查看引用來源

比你攪到心思思想過去睇下有冇運行.....今日老闆娘唔係度咩?竟然冇巡房..
我以前去都未試過老闆娘巡房啵!

計來計去都唔岩數,老正不如去心鎮,環境無得比,要咸不如去141搵泰泰,400都有後生靚女

引用:
原帖由 glue123 於 2018-9-25 09:40 AM 發表 查看引用來源
計來計去都唔岩數,老正不如去心鎮,環境無得比,要咸不如去141搵泰泰,400都有後生靚女
係大家心中既主旨唔同...即係好似有人上去鬆腿又要比貴錢出火同真正邪骨比較咁樣...

引用:
原帖由 mousechan 於 2018-9-25 10:18 AM 發表 查看引用來源

係大家心中既主旨唔同...即係好似有人上去鬆腿又要比貴錢出火同真正邪骨比較咁樣...
我觉得鬆腿真係舒服過真邪骨,因為卒春袋卒得耐,邪骨唔會同你慢慢卒

引用:
原帖由 glue123 於 2018-9-25 09:40 AM 發表 查看引用來源
百貨應百客啦師兄。
咁請問有無D 係 4台嘅泰泰,試過籍得推介嫁?
心振我港島人就較少去。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆