上一頁下一頁
發新話題

..

收藏  |  訂閱
2.3k  185.8k

引用:
原帖由 green_teabb 於 2015-4-24 03:22 AM 發表 查看引用來源

認真:smile_44:

誰人會愛我這種孤兒仔 流落到谷底:smile_38:
https://www.youtube.com/watch?v=4mPcngxT4eE

世間每個人 也會有一位天使護蔭

引用:
原帖由 green_teabb 於 2015-4-24 03:25 AM 發表 查看引用來源

組返個on99團先
On9既朋友你好呀xD

引用:
原帖由 degree06 於 2015-4-24 03:26 AM 發表 查看引用來源
https://www.youtube.com/watch?v=4mPcngxT4eE

世間每個人 也會有一位天使護蔭
咁我個隻應該係路痴

引用:
原帖由 浪子燕青 於 2015-4-24 03:28 AM 發表 查看引用來源

On9既朋友你好呀xD

:smile_o11: 你今日on9左未

引用:
原帖由 green_teabb 於 2015-4-24 03:29 AM 發表 查看引用來源

咁我個隻應該係路痴
路痴都係係路上呀,行近妳呀:smile_52:

引用:
原帖由 green_teabb 於 2015-4-24 03:31 AM 發表 查看引用來源

:smile_o11: 你今日on9左未
何止今日? 一出世開始已經on到永遠

睇到c妹這個經歷我借小小位講我同這裡一位c妹睇戲情況。
這已是第二次出來。食完飯睇場戲。係戲院佢坐我左邊,坐底等開場時都幾規矩。開場後我的左手放係佢大腿上。佢著住熱褲。佢無反抗。咁我就慢慢上下咁掃佢大腿。掃下掃下就越掃越高。我的手就係熱褲邊位停留再用手指係附近掃。開始聽到她大力咁呼吸,我的手就係佢熱褲邊攝入去向她的妹妹進發。
依個時候套戲做左3份一左右。套戲都長我又唔急於一時,就係佢條底底上按佢妹妹。按下按下佢下身開始不停咁移來移去。我都feel到佢條底底濕濕地。我啲手指就沿住底底邊攝入去按她的豆豆。那時她已經好濕。當想進一步用指插入時佢按住我隻手唔俾我指插。那我就繼續係佢妹妹上游來游去。當要1插時佢又按住我的手。如是者整套戲我同佢就係咁樣直到完場。
完場後就如綠茶妹妹咁同這位c妹去左維記開始我倆第一次。

回覆 1397# 的帖子

正到不得了,
如果你咁著去睇戲,套套戲未完就要去爆房。

引用:
原帖由 green_teabb 於 2015-4-24 03:24 AM 發表 查看引用來源

我都覺:smile_44:
幾時再打多d分享, 加d相得嘛:smile_47:

引用:
原帖由 green_teabb 於 2015-4-22 10:02 PM 發表 查看引用來源
文無心機打

更新住相先

好好波!扯旗致敬!

新手上路,未扒唔哂全文,重有冇其它相睇?

唔好俾壓力自己,有心機先慢慢出文,出住相先啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆