上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  49.7k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-21 07:10 PM 發表 查看引用來源
龍神....老舉埋年.......今年股票有冇三兩億進賬?:smile_41:
今年嬴少少啦~只有兩三萬進脹~有啲仲坐緊艇:smile_38:

你呢:smile_41: :smile_14:

hello....咁多位食左飯未:smile_o09:

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-12-21 09:23 PM 發表 查看引用來源
hello....咁多位食左飯未:smile_o09:
7月...妳好!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-21 08:34 PM 發表 查看引用來源

今年嬴少少啦~只有兩三萬進脹~有啲仲坐緊艇:smile_38:

你呢:smile_41: :smile_14:  
坐緊艇、一分錢也沒有進脹:smile_o08:、5.84最高位時如放貨可賺拾多萬:smile_o03:

晚上好........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-21 06:26 PM 發表 查看引用來源
你又漏低我....即係當我吾係老友啦:smile_o04:
怎會???一定有你份......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-21 06:31 PM 發表 查看引用來源
妖!  清潔阿叔都吾請.....世態炎涼:')
你還說???面試期間........你跑到那裡???
再申請過......

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-21 06:37 PM 發表 查看引用來源
高總,小弟就是覺得兩者不相伯仲,各有千秋,所以想聽聽你的専業意見,
E兄......你真的識講笑........我那會是專家???好久無玩了.......

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-21 06:42 PM 發表 查看引用來源
不要勞氣,你ge長處係飮酒同閱女,大把職位等你:smile_44:
那就是嘛......

引用:
原帖由 golftin 於 2010-12-21 06:46 PM 發表 查看引用來源

做拳手,可以

真係好高......:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆