上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

引用:
原帖由 052705271 於 2024-9-5 15:34 發表 查看引用來源

我:扮?我噴水㗎。你扮射D精俾我睇吓好唔好
呢句好𨶙正!精彩!你寫完有無笑出声!
Athena當時話返俾我知,我真係笑到死!
宜家寫返出嚟。。。無乜感覺。
只係回憶嘅一部分。

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2024-9-5 14:49 發表 查看引用來源
唔通之後Athena同左昌哥一齊!!
佢去到我同Athena後尾感情出問題時,佢成為咗我哋嘅感情導師。。。佢出盡力想我哋和好如初㗎。。。可惜無功而返。。。

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-9-5 15:48 發表 查看引用來源
估你唔到, 寫做愛寫到咁温情, Athena提議做飛機杯真係好貼心!
想像吓我當初聽到Athena同我講完我嘅感受。
由一開始我已經話Athena係一個好柔情又識人情嘅人。
昌哥。。。我呢一世都會記得佢,雖然我哋已經好耐冇聯絡,亦都無乜可能再聯絡。。。

原來昌哥咁好人
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-5 16:03 發表 查看引用來源

佢去到我同Athena後尾感情出問題時,佢成為咗我哋嘅感情導師。。。佢出盡力想我哋和好如初㗎。。。可惜無功而返。。。

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-9-5 16:49 發表 查看引用來源
原來昌哥咁好人

咁又未必。。。人心難測!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-5 16:56 發表 查看引用來源

咁又未必。。。人心難測!
唔通有內情?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-5 17:04 發表 查看引用來源
唔通有內情?
總之。。。人性係醜惡的。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-5 17:10 發表 查看引用來源

總之。。。人性係醜惡的。
估唔到喎!

Athena:
「Tim:盈盈,妳今晚第一次出嚟做,評價算幾L好!第二同第三個客對妳讃不絕口!話妳服務周到、真水真反應。。。第三嗰個VIP客仲話妳好窩心,以後只搵妳!
細D:咁堅?昌哥從來冇L試過話女仔窩心喎。
Tim:咪就係!妳用乜嘢計冧L到佢咁開心?
我:冇呀。。。咪。。。咪就係做啲同你哋試我鐘時候做過嗰啲嘢囉。
細D:呢啲叫做天生整定食呢行飯!
Tim:嗱,盈盈,老老實實,今晚妳嗰個客係真係客定仔先?大家合作唔L係問題,但一定要互信,係咪?尤其今晚仲要我同細D陪妳玩嘢!嗱,你應該知我同細D嘅脾氣啦?大家好嚟好去。。。咁樣乜L嘢都折得掂。但如果大家隱隱瞞瞞就不如算L9數!
Tim哥都講到咁咯,我唯有從實招來。。。不過,我只係講咗Vincent最近喺公司嘅遭遇,同埋講我同佢喺度性方面比較開放,其他嘢同以前啲嘢都冇同佢哋講。
Tim:妳哋兩個真係天生一對!「姣婆遇著姿脂客」!屌你老X!
細D:大佬,咁點攪?
Tim:妳肯定你條仔一定接受到?
我:只要我OK接受到,佢又在場睇住嘅話,佢一定冇問題。
細D又問:大佬,咁即係點攪?
Tim:屌你老X!前世未扑過女人呀?
細D:係呀。。。未L試過扑個識噴水嘅女人!我貪盈盈識得噴水,涼都可以唔駛沖!
Tim:仆你個臭街!浪埋口擦埋牙飲9埋落吐呀笨!
突然我好想嘔。。。🤮🤮🤮
細D : 會唔會熱氣咗啲?
Tim : 緊係唔會!我驚係寒L得滯!有冇聽過取陰保陽呀 ?
我:Eeeeeeeeee!喂!你哋可唔可以唔好咁核突呀!信唔信我今晚唔噴呀嗱?
細D:妳忍到至算啦!我驚妳到時失禁瀨L埋尿咋!
我一拳打埋去細D手臂度。
Tim:講返正經嘢先!幫妳激起妳條仔嘅獸性絕對唔L係問題!但妳一定要跟我哋跑數。。。起碼3個月。妳得唔得?
我:我只可以間中跑咋,唔可以日日跑。。。因為我仲要返工!
Tim:得!「OL客串下海」,分分鐘可以嗌高啲價!點間中法?
我哋傾咗陣,決定星期二、五晚,同星期六全日我出嚟跑。星期二晚6:00左右開始到11:00左右。星期五晚喺私竇過夜,星期六中午開始到夜晚11:00左右。
Tim:得!規矩照舊!OK?
我:OK!
Tim:嗱,妳宜家用手機寫個短訊俾我,內容「我本人鄭X盈(身分證明號碼)同意跟Tim同細D合作搵錢,為期不少過三個月,一切以我哋之間協議六四分賬為主」。唔係驚妳出古惑。。。
細D:一切有根有據妳同我哋都比較好。
Tim:我哋雖然行古惑撈偏門,但我哋做乜都跟規矩,所以至可以生存到宜家。跟過我哋啲女全部都好滿意我哋嘅安排。
細D:我哋加埋阿公啲女,有成二十幾個!旺角有邊個出嚟行唔識得我哋?
Tim:總之跟我同細D就一定有運行。
我真係估唔到我居然會出嚟客串做。。。雞!我估唔到要用呢種方法去刺激Vincent,等佢可以盡情盡性咁去發洩。
我仲更加估唔到。。。我自己居然都好期待客串做「雞」帶俾我嗰種性挑𢭃同刺激嘅感覺!
唔知Vincent知道之後會點呢?
我估一定嚇死佢。。。
但我更加相信佢應該會好。。。興奮!
因為Tim講得啱,我係「姣婆」Vincent係「脂粉客」!」

其實我由第一日同Athena拍拖,我就知道我哋嘅關係一定唔會好似普通男女朋友咁。。。咁普通咁正常。。。甚至平淡!我知道只要我接受到佢出去同其他男人玩,我同佢嘅關係只會越嚟越激、越嚟越淫。。。我雖然會戴好多頂綠帽、可能有無數咁多個失眠夜、條周可能會扯到斷、可能有日會馬上風精盡人亡。。。但我鐘意!
你可以話我變態,我冇所謂!起碼我嘅性生活比一般人精彩萬陪(例子 : 如果唔係Athena,我有可能同水姐扑足兩個月?)!所謂「人不風流枉少年」!
只要Athena越淫蕩。。。唔係。。。應該係越淫「賤」,我就越愛佢!
但係嗰個星期五晚喺旺角地鐵站,見到Athena化咗個我差啲唔認到佢嘅好潮嘅妝(唔啱佢,我都係鐘意佢少少妝清清淡淡就夠),同兩個一睇就知係古惑仔嘅人,喺七仔門口度又俾人摸身摸勢、又左咀右咀,我真係全身啲血首先向心臟衝!然後再衝上腦。。。眼前真係突然一黑,成個頭又脹又痹。。。跟住啲血就衝去我。。。條啫!
即。刻。扯!
攪乜呀?
首先要攪清楚Athena今晚係咪真係接咗三個客先。。。
咦?嗰兩條友有啲面善。。。望落似大佬嗰個突然走埋嚟。。。
Tim:Vin神哥,好耐冇見!仲係咁L型仔!
我望向Athena。。。
屌!佢居然同另外嗰條友係度打茄輪!條友隻手仲揸實Athena個pat pat!
Tim:上次喺街到撞到,盈盈仲玩。。
屌!嗰兩條馬伕!仲叫Athena做盈盈!好熟咩宜家。。。
咪住。。。早排Athena話同兩條MK仔開房,仲話係古惑仔,唔通就係佢哋兩個?
我:咪住先。。。等等。。。我女朋友今晚真係去咗。。。接客?
Tim:係呀!大受歡迎!仲應承以後同我哋跑添!
我:吓?唔L係啩?
Tim拎咗佢手機出嚟,然打開一個短訊我睇。。。嗰短訊係由Athena傳俾條友。。。
「我本人鄭X盈(身分證明號碼)同意跟Tim同細D合作搵錢,為期不少過三個月,一切以我哋之間協議六四分賬為主」
唔係呀嘛!我女朋友做咗私鐘妹?Athena要做雞?
當我大腦接收到個條訊息之後,我條啫啫又馬上執行佢嘅任務。。。就係:扯起!
仲要扯得好硬!大邪惡了!
Tim:你睇吓盈盈同細D咀得幾L火辣?!
我再望向Athena,嗰個叫細D嘅古惑仔背住我攬住Athena,而Athena就同我四目相投,眼神好。。。淫。。。好挑𢭃!
Tim:今晚有排玩呀,Vin神哥!
我到今日(2024年9月)都仲好清清楚楚記得當日Athena嘅眼神。。。
就係嗰個眼神,我當刻知道無論嗰晚會發生乜嘢事,Athena要點同佢哋玩,以後跟Tim同細D跑私鐘。。。
我都會。。。
。。心甘情願。。。
愛死佢!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-6 11:36 發表 查看引用來源
Athena:
「Tim:盈盈,妳今晚第一次出嚟做,評價算幾L好!第二同第三個客對妳讃不絕口!話妳服務周到、真水真反應。。。第三嗰個VIP客仲話妳好窩心,以後只搵妳!
細D:咁堅?昌哥從來冇L試過話女仔窩心喎。
Tim:咪就係!妳用乜嘢計冧L到佢 ...
好刺激喎!好想知果晚會點玩!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆