上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-11 16:10 發表

冇馬賭個時點算...:023:

你想睇賽後老點你.?? 我有諗過出,但搵唔到特別野講,(其實係有d野講黎都冇用)都季尾啦,唔通仲追馬咩,要追既其中一隻超理想都跑左,我睇佢今季都唔會再出掛...:028:
冇馬賭就讀下書呀嘛!
勤力D, 睇下季D馬仔:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-11 04:18 PM 發表

冇馬賭就讀下書呀嘛!
勤力D, 睇下季D馬仔:096:
下季馬仔到時至算啦...:035:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-11 02:11 AM 發表

哈~呢個時間仲見到你..天日吾洗返工?:071:
哈哈 ...HK 師兄唔好笑我啦......岩岩送完囡囡返歸回來...諗住 check吓 d e-猫就瞓 ....但係又心思思走黎睇吓 aa師兄既賽後老點你 (點知未出喎:023: ).....咁見到 aa師兄有留言給小弟.....禮貌上當然要覆返比師兄啦....點知自己打字打得慢咁咪攪到呢個時間羅:122:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-11 07:16 PM 發表

哈哈 ...HK 師兄唔好笑我啦......岩岩送完囡囡返歸回來...諗住 check吓 d e-猫就瞓 ....但係又心思思走黎睇吓 aa師兄既賽後老點你 (點知未出喎:023: ).....咁見到 aa師兄有留言給小弟.....禮貌上當然要覆返比 ...
又係等賽後老點你?:044:  比小小時間我,等我度下今次寫乜先,(冇乜好題目寫:095: )

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-11 07:16 PM 發表

哈哈 ...HK 師兄唔好笑我啦......岩岩送完囡囡返歸回來...諗住 check吓 d e-猫就瞓 ....但係又心思思走黎睇吓 aa師兄既賽後老點你 (點知未出喎:023: ).....咁見到 aa師兄有留言給小弟.....禮貌上當然要覆返比 ...
點會笑你:027: 我都等緊:096:
比d時間人吾係會有反效果架:097:

aa兄! 諗唔到可以唔寫, 我驚你諗到抑鬱症:096:

諗到!  三癲 → 真癲:043:
巴打保重呀!

6月9日賽後(被迫)老點人.竟然有人咁鐘意比我老點:096: 先多謝大家比面.:084:
  剩番5次賽事就馬季完結,要搵d馬會在剩番落黎既賽事搏老命真係唔易,今次又試下馬後炮講下其他同賽事有關既野.
  以前科技冇咁發達既時候,好多時最後2,3分鐘落飛馬都會有表現,當然唔係全部(我就覺得以前d最後落飛馬多數都好準,冇W有P),但呢d馬通常都零舍引人注意.現在科技進步到最後10秒都可以瘋狂落飛,大家要跟都唔容易,但據我自己呢一季觀察所得,現在好多時最後2,3分鐘落飛(著綠燈)既馬,表現已經冇以前咁準,我自己覺得(估估下)有好多都係假燈,至於原因有好多(都係我自己估估下)我就唔詳細解釋,而且一場賽事出馬十幾隻,有時(著綠燈)既馬唔止一隻,有時2,3隻都有,而我只想提醒大家唔好太睇高呢d馬.
  6月9日第3場賽事,有一隻馬值得大家研究下,佢就係 12永同歡,呢隻馬早在呢場前3場賽事已經有一位網友(himlees佢分析馬都幾有心得架)提過呢隻馬好似進步左喎,但連續3場都係30倍過外,又冇落飛,又冇乜表現(最叻都係第8名過終點).但到今次賽事竟然由99倍落到51倍(著綠燈),雖然唔算太多飛,但已算係近期小見,而呢隻馬今場既表現可以講係眼前一亮,一出閘隻馬雖然唔慢,但冇乜前速,徐君禮 又推又開鞭迫隻馬跟前,個種搏命法在呢隻馬黎講真係從未見過,騎左差唔多100米終於比佢帶頭添,最後帶到番黎同隻得寸進尺影相得第4,但已經輸比頭馬4馬位.以永同歡今場閘前落飛同最後表現,我諗如果今季再出一定會好多人留意,但我自己就奉勸各位唔好睇得隻馬太高,因為我自己覺得永同歡今場已經跑到好盡,呢隻馬如果唔係徐君禮一出閘就搏哂命搶位,可能番黎又係第8名之後過終點,我自己就唔信佢仍會有進步,因為如果呢隻馬真係叻既,都唔駛等到今時今日先出擊,仲要落飛都搏失,我只想提醒各位網友,如果呢隻馬真係再出,唔好睇太高,而且亦証明左落飛馬唔一定得....講完..:025:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-11 07:32 PM 發表
aa兄! 諗唔到可以唔寫, 我驚你諗到抑鬱症:096:
我本身就有抑鬱症,唔緊要啦...:032:

哈哈~終於等到你出賽後老點喇 ! :036:
今期呢篇好有啟發性喎.....其實唔一定要寫追蹤起快馬既 , 有陣時可以寫呢D都幾好呀 , 又或者可以寫吓師兄既相馬心德 , 投注心德 ..........等等 , 都會有好多人欣賞既 ......我就係第一個喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆