上一頁下一頁
發新話題

茶記老闆娘回憶錄 p24‧p47.p.65 p.106 p.116 p.125

收藏  |  訂閱
2.0k  545.9k

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2015-3-13 05:32 PM 發表 查看引用來源
其實我好想大家只係用手你幫我,我幫你,然後大家都高潮,之後走人,咁樣應該唔算偷食掛,都無真做。不過我發覺我次次諗既都錯,當我感覺到我就黎到既時候,佢突然停手,真係激死我,然後扶我坐落個廁板,其實我有潔癖嫁, ...
嘩,頂,咁仲成世界既,下次記得叫埋叔叔~:smile_47:

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2015-3-13 05:32 PM 發表 查看引用來源
其實我好想大家只係用手你幫我,我幫你,然後大家都高潮,之後走人,咁樣應該唔算偷食掛,都無真做。不過我發覺我次次諗既都錯,當我感覺到我就黎到既時候,佢突然停手,真係激死我,然後扶我坐落個廁板,其實我有潔癖嫁, ...
好想知,好大機會砌埋兼中出
老闆娘第二次就食洋腸,佢地長同粗
不過唔夠我地硬

引用:
原帖由 kahong5354 於 2015-3-13 03:20 PM 發表 查看引用來源
好多人支持陳姐姐
依段我未去台灣已經俾你睇左啦

陳太
我好後生架咋
因為你我鍾意人妻喇:smile_40: :smile_40:

引用:
睇完硬左、呢條魔棍才是道你入魔的兇手、厲害!

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2015-3-13 06:28 PM 發表 查看引用來源
依段我未去台灣已經俾你睇左啦
我知呀⋯都要支持下你架!:smile_13:呢家無啦:smile_42:知錯了

支持陳太ge文,真係引人入性

唔好停呀陳太:') :') :') :') :')

Wow

引用:
陳太、我諗呢個經歷比上一次更加難忘,係咪呢?

太過份喇,點解男主角唔係我呢?!╮(╯_╰)╭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆