上一頁下一頁
發新話題

第一次入嚟睇故事,想寫埋一份part2,新相update p. 155,舊相p. 12,55

收藏  |  訂閱
3.0k  154.4k

食番個dessert開心番先啦

引用:
原帖由 bulls007 於 2012-11-6 02:17 PM 發表 查看引用來源食番個dessert開心番先啦
thanks for yr comfort

唔好走啦~~~~

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-6 04:25 PM 發表 查看引用來源
thanks for yr comfort

Misunderstood 姐,冇問題嘅

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-6 04:25 PM 發表 查看引用來源thanks for yr comfort
你又要走啦!我一路都有睇你post ga wor

我睇都好enjoy架,但搭唔到你地咀囉:smile_40:

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-6 04:25 PM 發表 查看引用來源thanks for yr comfort
唔去嘆spa?

可唔可以,唔走?

我唔知會唔會收到你pm, 但如果真係有幸的話,我可唔可以用一個pm黎換你留低?

希望各位師兄都出句聲;)

佢尋晚開到聲留你,足見對你相當有好感,所以你應該唔駛擔心

另一方面,E妹出得聲,足見非是無情。加上佢為人大量,我估應該已經雨過天青。

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-11-6 06:50 PM 發表 查看引用來源
佢尋晚開到聲留你,足見對你相當有好感,所以你應該唔駛擔心

另一方面,E妹出得聲,足見非是無情。加上佢為人大量,我估應該已經雨過天青。
上一句唔同意;) 尋晚格局傾得開心,所以想靚靚留。

而下一句希望距會聽到;p

( 繼續推post) :p

引用:
原帖由 CALRE 於 2012-11-6 07:10 PM 發表 查看引用來源

上一句唔同意;) 尋晚格局傾得開心,所以想靚靚留。

而下一句希望距會聽到;p

( 繼續推post) :p

傾得開心都喺因為有你啫,之前佢同我哋到冇乜嘢好傾,直至你(同埋其他師兄)出現,不過我覺得最主要喺你。所以佢先出聲挽留你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆