上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 sam.1989 於 2012-6-13 06:04 PM 發表 查看引用來源
thanks for sharing
多謝!

引用:
原帖由 s091059 於 2012-6-13 09:53 PM 發表 查看引用來源
有很大錯處
? ???林美荇自己也很舒服,因為她的兩粒陰蒂,正被"沈強"的舌尖奶舔著‥‥‥
不是沈強是沈捷

已改正,多謝!

引用:
原帖由 Mastermind007 於 2012-6-13 10:01 PM 發表 查看引用來源
靚仔發哥幾時再出場呀?
過兩集啦!

引用:
三、享受口交
很多女性只是會走到主動口交的階段。然而,有一部分女性會走更遠一些,她們會懂得享受口交,或者說是玩弄男性性具。
在口交過程中,或者說在撫弄男性性具的時候,她們甚至可以到達高潮!!
這個階段的女性,已經把口交視為自己到達高潮的一個重要程式之一了。她們往往是閉著眼睛,不斷的把陰莖來回吞吐,甚至要深深的頂到自己口腔的最深處,如同希望陰莖甚深的插入到陰道深處一樣。有的時候,甚至她會希望男友把精液射到嘴裡,然後自己吞服下去,或希望男人把精液射在自己臉上。
俾呢種女仔服侍實好正。

果然華泰真係十賭十輸 發哥故仔真係有教育意味:smile_o12:
不過我唔係好同意名校女生=有禮貌:smile_o06:
名校女生多數都係死剩把口得個嘈字 好似前世未比人「X」過咁

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-6-11 04:16 AM 發表 查看引用來源

是的,vivian所帶的中學跟雪綾所帶的『陳丙三中學』進行『總決賽』‥‥‥:smile_27:
2女同劉金發舉行既總決賽???點鬥先?鬥水多定係鬥耐呀:smile_35:
好期待

引用:
原帖由 Spider-X 於 2012-6-13 11:29 PM 發表 查看引用來源
Thanks a lot
多謝一直的支持!

引用:
原帖由 forevereden 於 2012-6-14 09:25 AM 發表 查看引用來源

俾呢種女仔服侍實好正。
‥‥‥

引用:
原帖由 MNA油 於 2012-6-14 03:52 PM 發表 查看引用來源
果然華泰真係十賭十輸 發哥故仔真係有教育意味:smile_o12:
不過我唔係好同意名校女生=有禮貌:smile_o06:
名校女生多數都係死剩把口得個嘈字 好似前世未比人「X」過咁
係咩?唔係下話!我見到既都係好有禮貌。

引用:
原帖由 MNA油 於 2012-6-14 03:55 PM 發表 查看引用來源

2女同劉金發舉行既總決賽???點鬥先?鬥水多定係鬥耐呀:smile_35:
好期待
係『全港校際問答比賽』!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆