上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  44.7k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-28 11:42 AM 發表 查看引用來源

要只帶感情...唔帶錢架喎:smile_o12:
你咪試吓下次咁樣囉......JJ都切咗你呀....情聖:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-9-28 11:26 AM 發表 查看引用來源

如果我是豬扒..呢 ?
我會煎左泥食:smile_30:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-28 11:44 AM 發表 查看引用來源

你咪試吓下次咁樣囉......JJ都切咗你呀....情聖:smile_o01::smile_o01:
:smile_o12: ...我想切短佢好耐...:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-28 11:39 AM 發表 查看引用來源
佢前戲會做個半鐘:smile_o05:
你點知架~真係做左個半鐘喎~

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-28 11:45 AM 發表 查看引用來源
我會煎左泥食:smile_30:
香茅定酥炸好?Y哥:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-28 11:41 AM 發表 查看引用來源

要郭芙得唔得...:smile_o05:
:smile_o01: 比埋阿郭伯有過你添

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-28 11:45 AM 發表 查看引用來源

你點知架~真係做左個半鐘喎~  
搞到喘哂氣...正....面紅耳赤...:smile_o01:

信眾要求....請查看禾...第 1 個 沉船 post..  就知啦 !

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-28 11:43 AM 發表 查看引用來源

我都係...1,2百...下次佢重記得你...有左少少感情...好玩好多:smile_o05:
我比多20-50蚊架咋~

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-28 11:31 AM 發表 查看引用來源

真相開始出現啦....亞嫂....我第一個報寸

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=11708871&extra=page%3D76
這招好陰毒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆