上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄~~~已婚小敏 (UPDATED P.7,P.27)

收藏  |  訂閱
654  74.4k

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 04:58 PM 發表 查看引用來源

好似叫有得食便好食..唔食便是罪大惡極...

是否呢???
係有食唔食 罪大惡極呀

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-6-26 04:59 PM 發表 查看引用來源

你都feel到  我唔敢pm佢呀
佢吾回架.......我檸檬左九百幾次,
但仍有一絲希望終有一日佢會回....

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 05:00 PM 發表 查看引用來源

君君受:smile_o05: :smile_o05: 好喎:smile_o06: :smile_o06: 有著落鬼先生:smile_o10:
鬼哥張情人LIST好長架, 有排先輪到我:smile_45:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-26 04:56 PM 發表 查看引用來源

但都蛇倒出嚟回覆喎
掛住您地嘛.....好快又要走

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 04:59 PM 發表 查看引用來源

咁檸檬.......how to 落台
點會呢?>?大把美女推返你上台..比你錫都錫晒:smile_o13: :smile_o13: 少我一個啫..無所謂:smile_o06:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-26 05:05 PM 發表 查看引用來源

鬼哥張情人LIST好長架, 有排先輪到我:smile_45:
邊個話.......我想好耐呀...衰鬼:smile_47:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 05:04 PM 發表 查看引用來源

佢吾回架.......我檸檬左九百幾次,
但仍有一絲希望終有一日佢會回....
真係九佰幾次 我諗1000次佢可能回:smile_35:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-6-26 05:03 PM 發表 查看引用來源

係有食唔食 罪大惡極呀
咦...乜你下面咁搞笑... 咁即係覆定唔覆?

唔好PM我 我係一定覆既

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 05:06 PM 發表 查看引用來源

點會呢?>?大把美女推返你上台..比你錫都錫晒:smile_o13: :smile_o13: 少我一個啫..無所謂:smile_o06:
可惜人係犯賤.......我就係最想錫妳

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 05:07 PM 發表 查看引用來源

邊個話.......我想好耐呀...衰鬼:smile_47:
REALLY?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆