上一頁下一頁
發新話題

[TW/foot] 再來荃灣足浴包膠 (p.11 再來天X包膠)

收藏  |  訂閱
182  38.4k

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2009-7-12 18:21 發表 查看引用來源

英記或紅X陽是否會重開﹖
要視乎投資者對後市信心如何..
不過依本人見解...抱觀望態度居多

thanks for sharing

多謝ching報告:smile_o13:

引用:
原帖由 chunyin319 於 2009-7-12 11:14 PM 發表 查看引用來源

要視乎投資者對後市信心如何..
不過依本人見解...抱觀望態度居多
只要服務有水準加上態度好, 自然不愁無生意啦...............................

引用:
原帖由 chunyin319 於 2009-7-11 04:26 PM 發表 查看引用來源

應該文雅啲,我認我係風流,樂而不淫!
呢度應該整個 TW FB & USB Association就Very Good!
先係荃灣搵個單位, 再向政府註冊, 成為合法社團!!!
再選幾位做社團揸fit人!!

引用:
原帖由 pig2006chu 於 2009-7-13 01:19 AM 發表 查看引用來源

只要服務有水準加上態度好, 自然不愁無生意啦...............................
最慘做得好又被皇氣來查牌。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2009-7-14 08:56 AM 發表 查看引用來源

最慘做得好又被皇氣來查牌。
呢樣野無辦法, 人怕出名, 豬怕肥.............................................

我今天經紅x陽好似有人準備裝修, 唔知係咪真呢????????????

引用:
原帖由 pig2006chu 於 2009-7-16 01:56 AM 發表 查看引用來源
我今天經紅x陽好似有人準備裝修, 唔知係咪真呢????????????
早前係開返的…
但之后又關門…
真是百思不得其解…:smile_45:

引用:
原帖由 t680 於 2009-7-16 12:27 PM 發表 查看引用來源

早前係開返的…
但之后又關門…
真是百思不得其解…:smile_45:
我都係咁話, 唔明..............................:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆