上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.2k

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-19 02:29 PM 發表 查看引用來源
系唔系輪到你口喝呀?  
我? 小小咁啦, 不過你俾夏枯草我飲得架喇 :smile_15::smile_15:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-19 02:25 PM 發表

為咗食你呢餐, 真係連車錢都蝕埋 :smile_19::smile_19:
甘你又話叫我請, 唔係你想我請你, 都重要我搭車落黎下?? 喂....好心你教下你個賢妻良母啦, 尋晚係甘攪我同韓國佬......XDDDD

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-6-19 02:30 PM 發表 查看引用來源
妖...佢飲可樂之嘛.....口唔口喝都一樣
錯喇, 我係飲夏枯草架 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-19 02:32 PM 發表

我? 小小咁啦, 不過你俾夏枯草我飲得架喇 :smile_15::smile_15:
夏枯草好似比賢妻良母飲岩D喎......XDDDD

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-6-19 02:32 PM 發表 查看引用來源
甘你又話叫我請, 唔係你想我請你, 都重要我搭車落黎下?? 喂....好心你教下你個賢妻良母啦, 尋晚係甘攪我同韓國佬......XDDDD
搞你兩個就梗架啦 :smile_03::smile_03:

鬼叫你兩個係我好兄弟咩 :smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-6-19 02:33 PM 發表 查看引用來源
夏枯草好似比賢妻良母飲岩D喎......XDDDD
我驚剩係夏枯草幫唔到佢幾多 :smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 mokisui 於 19-6-2009 14:35 發表 查看引用來源

我驚剩係夏枯草幫唔到佢幾多 :smile_o08::smile_o08:
系唔系要你果支夏枯草呀!:smile_47:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-19 02:38 PM 發表 查看引用來源
嗰支最多都只係有 after care 嘅功效, 而唔係醫治用 :smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-19 02:38 PM 發表

頭目,聽晚老地方...

可樂飲得多會嚴重影響條9

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆