上一頁下一頁
發新話題

黑洞秘密之沖擊人肉圍牆(停不了)6月13,19,20

收藏  |  訂閱
1.5k  41.4k

引用:
原帖由 文英 於 2009-6-11 11:10 發表 查看引用來源

cpman果然有科學探索精神
一定係博士研究生 :smile_o11:

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-6-11 11:28 AM 發表 查看引用來源

一定係博士研究生 :smile_o11:
cpman 今日唔見影既...... 尋晚玩得太開心?

股市大敗....
推一推泄下憤先........

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-6-11 06:45 AM 發表 查看引用來源
cpman鬼鼠偷步:smile_o13: 昨晚系黑洞出現呀!!!!:smile_o01:  
嘿嘿...禁快知????
全是意外.....:smile_o03:

意外???
隻腳唔受控制入左黑洞呢
好唔好玩呀? 有無坐女女?

本來系放左工...準備坐車番屋企..
點知坐坐下..凖備落車..
前面已經系黒洞門口喎...:smile_o04:
唉...真系一個謎.....
:smile_o06:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-6-11 06:45 AM 發表 查看引用來源
cpman鬼鼠偷步:smile_o13: 昨晚系黑洞出現呀!!!!:smile_o01:  
嘩....馬交兄..吾駛用到甘大紅色字嘛...
好似通緝犯...:smile_o14:
請高抬貴手...放過小弟啦....:smile_o06:

comen兄, 我已經帮你搵到果個儍囡啦..
收 PM 啦...:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 cpman 於 2009-6-11 01:34 PM 發表 查看引用來源
本來系放左工...準備坐車番屋企..
點知坐坐下..凖備落車..
前面已經系黒洞門口喎...:smile_o04:
唉...真系一個謎.....
:smile_o06:
哈哈.....玩到幾點呀? 留返D力星期六窩

引用:
原帖由 cpman 於 2009-6-11 01:59 PM 發表 查看引用來源
comen兄, 我已經帮你搵到果個儍囡啦..
收 PM 啦...:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:
勁呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆