上一頁下一頁
發新話題

男女都入黎~~

收藏  |  訂閱
375  9.6k

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-6-7 11:27 PM 發表 查看引用來源

係隔離之麻...:smile_44: :smile_44: :smile_30: :smile_30:
好多會望到嫁啵:smile_34:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-7 11:30 PM 發表 查看引用來源

屋企飲多阻就好危險..會情不自禁...:smile_o05:
同性都會??????????????:smile_41:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-7 23:28 發表 查看引用來源

我地交心架嘛..:smile_o05:  :smile_o01:
又玩神交....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-6-7 11:30 PM 發表 查看引用來源

好啦,, 你想做,

你做啦....:smile_o06: :smile_o06: :smile_30: :smile_30:
做完佢唔夠喉啵:smile_42:

引用:
原帖由 y_i_u 於 2009-6-7 23:27 發表 查看引用來源

可能我少男仔fd 姐,haha
我覺得係屋企飲正d..可以傾到計..落pub果d..咁嘈..真係齋跳同覓食

真係??haha
真架 .. 做左frd 先啦~

其實兩樣野黎既..  去玩係飲酒 music & 氣氛.. 又多靚人..  不過同 d 好朋友番屋企飲酒傾計真係好正.. 傾吓計..聽歌.. 攬住咁.. 好sweet .. 醉個 d 訓著左..未醉個 d 繼續傾繼續飲.. 好 chill~

引用:
原帖由 y_i_u 於 2009-6-7 23:29 發表 查看引用來源

韓文好粗佬,成日都大大聲:smile_27:
不過好似韓國多靚仔d wo?:smile_34:
所以我兩藉都好鐘意架...

靚唔靚仔真係好其次...

不過好型仔呀~~~:smile_o05: :smile_o05: 電卦左

引用:
原帖由 y_i_u 於 2009-6-7 11:27 PM 發表 查看引用來源

可能我少男仔fd 姐,haha
我覺得係屋企飲正d..可以傾到計..落pub果d..咁嘈..真係齋跳同覓食

真係??haha
PUB 唔會下下齋跳呀.. 你有冇試過去有得唱 K 的 Bar 呢
有時候, 的確有人會撩埋黎玩, 係想識女仔
有 D 真係為左玩而玩.. 我仲會同男仔攬頭攬頸.. 女仔反而無咁做

或者你未真係見過大場面啦

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-7 11:32 PM 發表 查看引用來源

真架 .. 做左frd 先啦~

其實兩樣野黎既..  去玩係飲酒 music & 氣氛.. 又多靚人..  不過同 d 好朋友番屋企飲酒傾計真係好正.. 傾吓計..聽歌.. 攬住咁.. 好sweet .. 醉個 d 訓著左..未醉 ...
我地從今係朋友啦

係呀,但我傾向後者,因為我落過一次pub?(唔知d同pub同bar有咩分別),好嘈好嘈好嘈:smile_29:
我話想走,d fd又掛住跳舞,搞到我呆坐左成晚

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-7 23:29 發表 查看引用來源

爆LA...comeon baby...e ar ..e arar..e:smile_o05:
吊那星,:smile_o02: :smile_o02:

又要我9 唔搭8, 吊你呀....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-6-7 23:31 發表 查看引用來源

又玩神交....:smile_30: :smile_30:
你想乜交先..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆