上一頁下一頁
發新話題

~ 花舖 (吊鐘篇)

收藏  |  訂閱
742  6.6k

引用:
原帖由 abc_news 於 2009-5-10 11:01 PM 發表 查看引用來源

咁唔得架
咁就叫做非法收受回佣
ICAC會請晒我地飲咖啡架
同埋呢度咁多人都會請晒去協助調查架...
所以呢餐唔請得架
:smile_30:
我仲諗住你請我食飯, 我請番你睇戲直落,
依家唔洗 lu ......

佢訓左:smile_13:
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-10 11:02 PM 發表 查看引用來源
有 d 朋友我認為值得交,
有 d 我認為唔值, 佢係其中一個, 所以我唔會入你 post

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-10 11:03 PM 發表 查看引用來源
試到你喇,你都唔當我係你朋友...心淡:smile_39:
咁你應該一早講話借我 :smile_45:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-10 11:03 PM 發表 查看引用來源
試到你喇,你都唔當我係你朋友...心淡:smile_39:
你咁都得 ......朋友:smile_40:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-10 11:04 PM 發表 查看引用來源
佢訓左:smile_13:  
佢訓左你就搵我 sip 時間, 你唔係化:smile_45:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-5-10 11:04 PM 發表 查看引用來源

咁你應該一早講話借我 :smile_45:
點借..成套影音.要搬都死:smile_45:

我收工喇....
阿六叔又去鬼左邊呀....成日百足咁多爪
諗住同你整返個 goodbye kiss先走
又唔鬼見左人....

一定又唔知去左邊度裝人沖涼啦......:smile_13:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-10 11:05 PM 發表 查看引用來源
點借..成套影音.要搬都死:smile_45:
拉大隊去你屋企睇.......

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-10 11:05 PM 發表 查看引用來源
你咁都得 ......朋友:smile_40:
係咪好攪野呢...花姐:smile_30:

引用:
原帖由 abc_news 於 2009-5-10 11:06 PM 發表 查看引用來源
我收工喇....
阿六叔又去鬼左邊呀....成日百足咁多爪
諗住同你整返個 goodbye kiss先走
又唔鬼見左人....

一定又唔知去左邊度裝人沖涼啦......:smile_13:
星期日都要返工:smile_27:
六叔o向我床邊, 你唔水搵佢喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆