上一頁下一頁
發新話題

徴 男性朋友 呀~~~

收藏  |  訂閱
434  11.6k

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 10:47 PM 發表 查看引用來源
如果你係28-30 咁上下既正經單身男士,
有興趣就黎傾下計呀~~~~
睇下大家岩唔岩傾啦~~~~~
啱啱30...

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-1 08:32 PM 發表 查看引用來源

我成日都俾人咁話架:smile_24: ,我都無符:')
可能我雖要warm up:smile_39:
哈哈~~~ 只要做野唔呆滯就ok啦.....
要精靈時精靈,其他時間呆滯下無問題,
成日都要咁精靈,邊有咁多精神

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-5-1 08:33 PM 發表 查看引用來源
啱啱30...
good 呀~~~又過 30大關~~~人生繼續前進

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-5-1 08:34 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~~ 只要做野唔呆滯就ok啦.....
要精靈時精靈,其他時間呆滯下無問題,
成日都要咁精靈,邊有咁多精神
初初都有唔開心架,不過宜家都話之佢lu

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-1 08:39 PM 發表 查看引用來源

初初都有唔開心架,不過宜家都話之佢lu
哈哈,如果真係勁熟,咁都無所謂啦,都知佢係發口痕......
但人地講咩,都係算吧啦,理唔到咁多..............................

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-5-1 08:40 PM 發表 查看引用來源

哈哈,如果真係勁熟,咁都無所謂啦,都知佢係發口痕......
但人地講咩,都係算吧啦,理唔到咁多..............................
不過有D人好小氣架:smile_39:
尢其係同事既關係零舍難搞:smile_42:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-1 08:44 PM 發表 查看引用來源

不過有D人好小氣架:smile_39:
尢其係同事既關係零舍難搞:smile_42:
嘩,同事之間,真係似熟非熟.......
凡事講野真係要留七分餘地,大方得體,閒時夾兩句廢話,如果係同輩
上級就問一句答一句,係咁陪笑算數架啦

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-5-1 08:58 PM 發表 查看引用來源

嘩,同事之間,真係似熟非熟.......
凡事講野真係要留七分餘地,大方得體,閒時夾兩句廢話,如果係同輩
上級就問一句答一句,係咁陪笑算數架啦
你唔講野佢地又會話你唔講野,講野我又驚搞到面阻阻:smile_42:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-1 09:17 PM 發表 查看引用來源

你唔講野佢地又會話你唔講野,講野我又驚搞到面阻阻:smile_42:
好難做到面面俱圓既.........
總之見人就微笑點頭......

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-5-1 09:19 PM 發表 查看引用來源

好難做到面面俱圓既.........
總之見人就微笑點頭......
我都覺得無咩可能做得到:smile_45:
不過,我同佢地保持距離(唔多講野/吹水/玩),搞到被人孤立:smile_42: ,
但又唔想好似前公司咁,同同事擘晒面...............好迷網:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆