上一頁下一頁
發新話題

CP-5 復活性戰 《紅C夾女差D失手》+《夜審小妖精》已加走光相

收藏  |  訂閱
576  32.9k

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-14 02:11 PM 發表 查看引用來源

迪文@@:smile_38: :smile_38:
good luck to u:smile_34:

引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-4-14 02:08 PM 發表 查看引用來源

迪迪,你聽日搞掂call我啦:smile_38:
你地聽日有野搞???:smile_41:

waiting for your photo

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-14 02:28 PM 發表 查看引用來源

迪迪聽日去見新老細呀~
我諗住等佢搞埋正經野先搵佢玩:smile_30:

引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-4-14 02:32 PM 發表 查看引用來源

迪迪聽日去見新老細呀~
我諗住等佢搞埋正經野先搵佢玩:smile_30:
係喎~~!!!
祝迪迪聽日順順利利~~!!!!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-14 02:28 PM 發表 查看引用來源

我聽日見工呀!!!:smile_39:

但係我尋晚入咗廠呀!!!:smile_42:
晏啲可能會出廠呱!!!!:smile_24:

正到無倫o既report...

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-14 02:36 PM 發表 查看引用來源

打支針希望冇手尾啦:smile_13:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-14 02:34 PM 發表 查看引用來源

係喎~~!!!
祝迪迪聽日順順利利~~!!!!:smile_30:
多謝五哥哥!!!!
好煩呀!!!回赠尋晚連環sms呀!!!!:smile_24:
三點幾先收手呀!!! :smile_39:

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-14 02:36 PM 發表 查看引用來源

咩事搞到要入廠咁大獲???:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆