上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第三版)

收藏  |  訂閱
764  7.5k

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-4-6 05:08 PM 發表 查看引用來源

有得推無得上好橙架 :')
計劃緊17號呀

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-4-6 05:08 PM 發表 查看引用來源

你講金絲眼鏡?
冇錯,只有佢先係富豪之光

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-6 05:20 PM 發表

冇錯,只有佢先係富豪之光
呢件我真係受唔起喎, 留比homoommoom啦....嘿嘿

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-4-6 05:24 PM 發表 查看引用來源

呢件我真係受唔起喎, 留比homoommoom啦....嘿嘿
HOMOONMOON應該FOC佢唔到,條女太有性格啦

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-4-6 05:24 PM 發表 查看引用來源

好似唔多對路喎…咁禮讓…:smile_45: :smile_45:

引用:

連r都受唔起, 真係要等homoommoom黎搞搞:smile_13:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-6 05:25 PM 發表 查看引用來源

HOMOONMOON應該FOC佢唔到,條女太有性格啦
咁有難度…重有難度我星期六果件呀:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-6 05:25 PM 發表 查看引用來源

好似唔多對路喎…咁禮讓…:smile_45: :smile_45:
17號你見到既時候,我就唔信你地會禮讓:smile_13:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-6 05:26 PM 發表 查看引用來源

咁有難度…重有難度我星期六果件呀:smile_14: :smile_14:
如果10粒星係MAX,佢起8-9左右

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-6 05:26 PM 發表
係呀, 好有難道, 最大難道係過唔到自己個關....哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆