上一頁下一頁
發新話題

舊事回憶~第一次帶炮兵團

收藏  |  訂閱
222  19.8k

sam哥出post一定睇~~~~:smile_38:
繼續等sam哥d精彩post~~~:smile_34:

蜜蜜:smile_38:
引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-4-3 09:51 PM 發表 查看引用來源
sam哥出post一定睇~~~~:smile_38:
繼續等sam哥d精彩post~~~:smile_34:

你就爽啦!
有得玩!
有得食!
又有錢袋!

引用:
原帖由 st999631 於 2009-4-3 09:22 PM 發表
OIC...不過依家帶團都係辛苦,依家規矩又多,搵錢又小...有陣時見D伙計貢辛苦,都有D鄧佢地可憐:smile_35:
幫D老細/朋友諗好行程,確認人數,安排七人車接載,預定酒店(因為最好係同一層)及預定食飯包房(因為男人講女仔,特別興奮,怕影響其他人).

去到後又要安排節目,SN,K等,又要諗宵夜邊度食,跟住同MM談判(因為有D師兄怕怕醜醜),又要維持治安(始終大陸唔係合法化及爛仔較多),跟住安全送佢地返酒店後,又會開住電話(怕有MM機車), 第二日又要安排午飯,臨時又要訂位(有機會D朋友/老細會帶一夜至愛一齊食),跟住又要送佢地去始發地點.

係幾辛苦,不過我都係貪玩姐,打算找多D人一齊玩:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 st999631 於 2009-4-3 01:37 AM 發表 查看引用來源
係咩,行兩步,南記囉:smile_30:
牛丸:smile_47:

OIC...第日要幫手出聲
引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-4-3 09:57 PM 發表 查看引用來源

幫D老細/朋友諗好行程,確認人數,安排七人車接載,預定酒店(因為最好係同一層)及預定食飯包房(因為男人講女仔,特別興奮,怕影響其他人).

去到後又要安排節目,SN,K等,又要諗宵夜邊度食,跟住同MM談判(因為有D師兄怕 ...

妖...今晚唔黎啦:smile_30:
引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-4-3 09:59 PM 發表 查看引用來源

牛丸:smile_47:

上上上:smile_38:

個陣抽回佣抽到笑囉?

直得一睇:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆