上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 9]

收藏  |  訂閱
258  6.8k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-2 10:34 PM 發表 查看引用來源

E.T...........??
E.T...........????????????

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 2009-4-3 10:19 PM 發表 查看引用來源

拘拘薄禮, 何足掛齒, :smile_39: 既然妳歡喜, 再送又何妨..
COOL.......:smile_47:

我 見 到........ LOVE YOU........:smile_04:

小天使:smile_38:

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 2009-4-3 10:22 PM 發表 查看引用來源

E.T...........??????????
cartoon 迷.....

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-3 09:40 PM 發表 查看引用來源
小天使返0黎啦~:smile_38: 快0的入0黎坐0下啦~:smile_40:
天地有正氣, 雜然賦流形。
可能妳 post  太正氣, 所以門可羅雀..:smile_30:
亦可能自慚形穢不敢高攀..:smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-3 10:30 PM 發表 查看引用來源

COOL.......:smile_47:

我 見 到........ LOVE YOU........:smile_04:
好直接..:smile_14:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-3 10:33 PM 發表 查看引用來源

cartoon 迷.....
文不對題, 扣分..:smile_45:

E.T...........??????????????????????????:smile_41:

入黎都唔見人:smile_13:
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-3 09:40 PM 發表 查看引用來源
小天使返0黎啦~:smile_38: 快0的入0黎坐0下啦~:smile_40:

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 2009-4-3 10:38 PM 發表 查看引用來源

好直接..:smile_14:
幫下眼 JEI.......

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 2009-4-3 10:40 PM 發表 查看引用來源

文不對題, 扣分..:smile_45:

E.T...........??????????????????????????:smile_41:
霸氣過我當年做班長...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆