上一頁下一頁
發新話題

男友話我越黎越大食

收藏  |  訂閱
257  4.8k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-25 10:08 PM 發表 查看引用來源

呾又唔係咁講既.....努力啦.....呢d野好難講架
C HING,呢D野一定唔係首選想做既野
有時係度識多D人,同多D人傾計,都係開心既事黎既

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-25 10:10 PM 發表 查看引用來源
你又知ge ..
試過又點會唔知喎.......比妳踢過落床啦...

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-25 22:10 發表 查看引用來源

唔好問啦.......有心就幫下我啦....:smile_04: :smile_04:
我驚我功力唔夠喎....:smile_13: :smile_13:.......... :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-25 10:11 PM 發表 查看引用來源
:smile_24::smile_24:我吾要....
咁你而令自己多D分鐘先得啦

引用:
原帖由 jerrymok209 於 2009-3-25 10:11 PM 發表 查看引用來源
C HING,呢D野一定唔係首選想做既野
有時係度識多D人,同多D人傾計,都係開心既事黎既
大家要既野唔同姐........比你提醒左我.......xxx

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-25 10:12 PM 發表 查看引用來源

試過又點會唔知喎.......比妳踢過落床啦...
你咁講d 人都驚晒我

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-3-25 10:12 PM 發表 查看引用來源

我驚我功力唔夠喎....:smile_13: :smile_13:.......... :smile_30: :smile_30:
我都有d驚呀.......不過試妳幾分鐘就知妳有幾多料....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-25 10:11 PM 發表 查看引用來源

妳一定係妳男友心目中.....好重要......妳真幸福....
好似上次同d朋友出去食晚飯
我一早就話左比佢知
佢放左學之後就打比我(我唔知佢會打比我)
同我講食完快d返屋企,因為天氣凍
之後send sms比我叫我小心
返到屋企,見到佢向msn,就同佢講聲我返到屋企
佢就話等我返左先訓
之後佢就off左

個一刻真係好touch
因為未試過有男仔咁對我囉...

引用:
原帖由 jerrymok209 於 2009-3-25 10:13 PM 發表 查看引用來源
咁你而令自己多D分鐘先得啦
:smile_35:咁點先多到?

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-25 10:14 PM 發表 查看引用來源
你咁講d 人都驚晒我
妳成日都左住我揾食.....呢次仲..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆