上一頁下一頁
發新話題

有野想問.,..

收藏  |  訂閱
210  3.9k

好難令一個思想咁古板嘅男人去改變大男人主義嘅,試吓玩冷淡唔好就佢咁多,葚至揾人扮吓另外男友嚟刺激起佢嘅醋意,或用電話內容你扮哂風騷發姣同人地傾偈,又或者當佢面約人去街,試吓啦!:smile_14:

引用:
原帖由 klklyuyu 於 2009-3-13 05:31 PM 發表 查看引用來源
好難令一個思想咁古板嘅男人去改變大男人主義嘅,試吓玩冷淡唔好就佢咁多,葚至揾人扮吓另外男友嚟刺激起佢嘅醋意,或用電話內容你扮哂風騷發姣同人地傾偈,又或者當佢面 ...
冷淡 都試過LOR........冇咩用.........扮吓另外男友 (我成日係佢MSN 話我到時出去搵男人...你唔好怪我WO  不過佢只係回左:')    就冇LOR)

引用:
原帖由 丫MEI丫MEI 於 2009-3-13 05:34 PM 發表 查看引用來源

冷淡 都試過LOR........冇咩用.........扮吓另外男友 (我成日係佢MSN 話我到時出去搵男人...你唔好怪我WO  不過佢只係回左:')    就冇LOR)
我反而覺得唔駛扮冷淡 ~ 應該同佢再做時俾佢感覺妳好多野都識(例如口交 , 姿勢) ~ 男人有度衰...就係一係就唔理....一覺得有 d 懷疑就會緊張得多......妳可以俾佢感覺到妳點解妳"好似響呢方面叻左咁多 ? 響邊度學番黎 ?" ...若然佢真係著緊妳一定會對妳有所改變 !!希望幫到妳啦:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-13 05:40 PM 發表 查看引用來源

我反而覺得唔駛扮冷淡 ~ 應該同佢再做時俾佢感覺妳好多野都識(例如口交 , 姿勢) ~ 男人有度衰...就係一係就唔理....一覺得有 d 懷疑就會緊張得多......妳可以俾佢感覺到妳點解妳"好似響呢方面叻左咁多 ? 響邊度學 ...
但係我真係唔係好叻WO C 兄教多D

引用:
原帖由 丫MEI丫MEI 於 2009-3-13 05:34 PM 發表 查看引用來源

:smile_41: 樓主,口交呢個行為係互相討好嘅,既然間佢唔肯做你咪唔幫佢做啦,如果佢連正式做愛都冇比到快樂過你,你可以當場表示不滿,要佢用口嚟補數囉,如果佢唔肯你就話下次你唔好搞我,搞到我半天吊你就關人,你好自私呀話佢囉。

引用:
原帖由 丫MEI丫MEI 於 2009-3-13 05:46 PM 發表 查看引用來源

妳唯有自己睇多 d 3 仔 / 4 仔學下 d av 女角咁架咋喎....:smile_13: :smile_13:
眼神啦 ~ 姿勢啦 ~ 甚至點樣撩起對方 d 慾火....呢 d 我覺得睇得多點都學識兩 , 三招既

引用:
原帖由 klklyuyu 於 2009-3-13 05:49 PM 發表 查看引用來源
:smile_41: 樓主,口交呢個行為係互相討好嘅,既然間佢唔肯做你咪唔幫佢做啦,如果佢連正式做愛都冇比到快樂過你,你可以當場表示不滿,要佢用口嚟補數囉,如果佢唔肯你就話下次你唔好搞我,搞到我半天吊 ...
:smile_30::smile_30:有計..
買個貞操帶俾佢...叫佢...帶...然后再搞硬佢... :smile_47:咁就好玩啦

引用:
原帖由 丫MEI丫MEI 於 2009-3-13 05:46 PM 發表 查看引用來源

真係要揾dC兄技術指導下妳

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 05:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_30:有計..
買個貞操帶俾佢...叫佢...帶...然后再搞硬佢... :smile_47:咁就好玩啦
咩黎架  點用架,

引用:
原帖由 丫MEI丫MEI 於 2009-3-13 05:53 PM 發表 查看引用來源

咩黎架  點用架,
:smile_47:俾男人.帶...
沒得偷食..硬左超慘..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆