上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友95

收藏  |  訂閱
740  6.3k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-8 11:42 PM 發表 查看引用來源

妳又估下相公一回家第一件事做甚麼~
我已想了3分鐘呀,唔知估唔估到呀
開電腦呀 除鞋呀:smile_42: 換衫呀:smile_38:好難估呀
是開電腦:smile_41:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-8 11:45 PM 發表 查看引用來源

70.5~:smile_34:
,我接受,我蓉兒立此存照,一定會有80分的一天,否則增肥20磅:smile_38: :smile_38:
等你兩手抱不起來:smile_27:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-8 11:38 PM 發表 查看引用來源

你唔怕她看到呀.她會罵你的呀:smile_13: 我又唔想她罵你呀

相公引路看前望
蓉兒跟隨銘記心
相公宅心仁厚,怎會有人捨得罵了~:smile_39:

蓉兒跟隨相公絕對明智之舉~:smile_40:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-8 11:55 PM 發表 查看引用來源

相公宅心仁厚,怎會有人捨得罵了~:smile_39:
文曲公子,你可能已樹敵太多,自已啊都唔知呀:smile_39: ,利利where:smile_30: :smile_30: :smile_30:

蓉兒跟隨相公絕對明智之舉~:smile_40:
你用個咁的公仔.我都唔知你就講真定講假:smile_42: .你在做鬼面呀:smile_14: :smile_14:
我點答你先,你的公仔是:smile_40: ,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-8 04:08 PM 發表 查看引用來源

教人咁叻叻,我又想學~
我點會教到你呀 ,你自已已是專家呀 ,我是小學生呀:smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-8 11:59 PM 發表 查看引用來源

你用個咁的公仔.我都唔知你就講真定講假:smile_42: .你在做鬼面呀:smile_14: :smile_14:
我點答你先,你的公仔是:smile_40: ,,,,,,,,,,,
:smile_30: 相公即改﹕蓉兒跟隨相公絕對明智之舉~ ---------->

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-9 12:03 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 相公即改﹕蓉兒跟隨相公絕對明智之舉~ ---------->
這就差不多了,夜已深,風寒冷.相公,我要睡了,祝你甜夢在心中,美夢圈境內,晚安呀, :smile_43:
我已答了,你看不到我稱你是什麼嗎,這已代表我的意思了 明天見

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-9 12:08 AM 發表 查看引用來源

這就差不多了,夜已深,風寒冷.相公,我要睡了,祝你甜夢在心中,美夢圈境內,晚安呀, :smile_43:
我已答了,你看不到我稱你是什麼嗎,這已代表我的意思了 明天見
乖,鍚個嘴仔覺覺豬..................88~

早晨蓉兒,在清涼而靜悄悄的清晨向你問好,願一天比一天好

早晨........蓉蓉,
起身啦))))))))))))))))):smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆