上一頁下一頁
發新話題

我可能諗多左

收藏  |  訂閱
224  7.8k

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 12:28 PM 發表 查看引用來源
既然個遊戲都已經開始左,係我要介入人地感情,做一個副選.唯有睇自己造化.
我都相信自己又或者佢都仲有選擇,到某一個階段就會知道大家既命運係點.
我聽完你地咁講,自己都舒服左d,thanks!!
永遠都有呢d例子,
一個靚既女仔,
好多時都做後備/第三者,
但身邊可能有人對佢有意思,
但係女既永遠覺得呢個人悶同唔"arm",,,

人生如戲,戲如人生...

俾的時間佢諗下喇~~~~有的野唔急得黎既!!!
可能第二日訓醒會忽然白白曬呢!!!!!最緊要開心

引用:
原帖由 viruskai 於 2009-3-3 01:39 PM 發表 查看引用來源

香港地其實好多男仔都未有女朋友/未拍過拖既,
我諗妳身邊d人都有返咁上下質數,如果唔係唔會好多都有女朋友/老婆。
唔信妳係個板問人呀?一定好多都未有女朋友..(騎唔騎呢就唔知)
我都覺得係:smile_30:

有時候,我d朋友或者自己都會問,自己唔差,點解要攪成咁

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 02:07 PM 發表 查看引用來源
timing 問題咋~~~~黎緊架喇!!!開心的喇

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 02:07 PM 發表 查看引用來源
你自己鐘意都冇計架...
又唔舍得放手....:smile_35:
唔通佢好勁.......:smile_47:

樓主我都有少少明白你:smile_42:

不過我個處境差過你:smile_13:

引用:
原帖由 hirowing 於 2009-3-3 02:32 PM 發表 查看引用來源

講黎聽下得嗎???:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:大家研究下

引用:
原帖由 hirowing 於 2009-3-3 02:32 PM 發表 查看引用來源

點解o既.....:smile_24:
你有bb.....

算la~~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆