上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part3

收藏  |  訂閱
742  6.7k

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-2-28 11:06 PM 發表 查看引用來源
唔想再過一個人既情人節喇
開返個post黎徵下有心人仕啦~

要求: 25~30歲, 唔煙唔酒唔賭唔瞟, 要對我好保護我錫我疼我, 成熟有風度, 最重要係男性同單身:smile_30:

我既喜好: 唱K睇書聽歌, 鍾意食野同整野食,  ...
我住沙田:smile_34:

引用:
原帖由 翔一郎 於 2009-3-4 02:18 AM 發表 查看引用來源

聽日唔洗返工咩?仲未訓?
聽日唔使呀~咁你呢~都係唔使:smile_41:

引用:
原帖由 K型人 於 2009-3-4 02:26 AM 發表 查看引用來源

聽日唔使呀~咁你呢~都係唔使:smile_41:
可以話仲有半日假吧:smile_35:
我聽日夜晚先返工:smile_35:

引用:
原帖由 翔一郎 於 2009-3-4 02:42 AM 發表 查看引用來源

可以話仲有半日假吧:smile_35:
我聽日夜晚先返工:smile_35:
返夜:smile_41: 咩行業呢

大家好呀 :smile_46:

引用:
原帖由 清純 於 2009-3-4 00:41 發表 查看引用來源

神神:smile_40: 今日頂左好多下
唉 果邊現在都冇人頂下 我還是2邊頂嫁

各位 早呀..............

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-3-4 10:14 AM 發表 查看引用來源
各位 早呀..............
我幫下大家手:smile_40:

引用:
原帖由 翔一郎 於 2009-3-4 01:38 AM 發表 查看引用來源

呢d時候只會剩返我係度看舖ga咋~:smile_46:
美女們訓晒了~
明天請早吧~
但你可以先留下做咩職業?幾歲?係咪單身?等等資料
等佢地聽日睇返自己間舖ga時候就會覆你ga啦~
做埋助手啦:smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-3-4 04:27 PM 發表 查看引用來源

做埋助手啦:smile_30:
等你做就蚊都訓啦:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆