上一頁下一頁
發新話題

香港真係好多白痴仔~

收藏  |  訂閱
180  16.1k

可能人地醒過你呀....三佰都唔洗仲有錢袋:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 p169 於 2009-2-28 12:24 發表
可能人地醒過你呀....三佰都唔洗仲有錢袋:smile_30: :smile_30:
大有人在...應該係狗在:smile_30:

引用:
原帖由 yankumi 於 2009-2-27 12:05 AM 發表 查看引用來源
如果深圳無哂呢d傻港客
就無囡囡肯過來搵食架啦
下下收你三百仲要分比雞頭
不如返鄉下耕田
同意:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 蝦餃王 於 2009-2-28 12:22 PM 發表 查看引用來源
:smile_45: 其實係唔係條女覺得你痳煩, 叫條友講兩句, 等你自動消失呀 !!:smile_45:
淨係問極都唔答點解打俾隻雞
我就覺得你講得好到  中哂~~~唔係點會咁慶  話人白痴仔姐   
有時d雞都會俾個電話我叫我做佢條仔  個客好叉煩:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 蝦餃王 於 2009-2-28 12:22 PM 發表 查看引用來源
:smile_45: 其實係唔係條女覺得你痳煩, 叫條友講兩句, 等你自動消失呀 !!:smile_45:
我都試過幫D女講呢D電話

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-2-28 12:50 PM 發表 查看引用來源
淨係問極都唔答點解打俾隻雞
我就覺得你講得好到  中哂~~~唔係點會咁慶  話人白痴仔姐   
有時d雞都會俾個電話我叫我做佢條仔  個客好叉煩:smile_38: :smile_38:
等我試吓幫佢答你啦
我估樓主跟本都有小小沉
唔係點會條氣咁唔順呀

最叻係你嘞!:smile_30:

條友可能都係當佢係佢條女一晚咁多者...咪比人地開心下,咪阻住人地happy先得架
ching都唔使咁慶,呢條無咪打過比第二條女lor :smile_45:

引用:
原帖由 爛滾王 於 2009-2-27 12:03 AM 發表 查看引用來源
有d香港40至50歲架on9佬以為隻k場雞係佢女朋友,唔知笑佢on9好定係條女醒
你錯啦!多數廾零三十歲那些才以為自己是情聖!!!:smile_45: :smile_45:

你自己錯得仲緊要啦,等全壇師兄插能醒你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆