上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[46]

收藏  |  訂閱
744  5.5k

閃陣先........:smile_38: :smile_43:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-23 05:27 PM 發表 查看引用來源

我要打邊邊.............
這個問題呀.你放工比電話我好了 我等你

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-23 05:32 PM 發表 查看引用來源

妳做咩事喊晒口呀
我多野做唔得閒啫
我都無話唔理妳http://i1.hk/d/images/smilies/default/mad.g ...
你頭先明明話行埋一邊睇野既, 唔通我未食葯

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-2-23 05:32 PM 發表 查看引用來源
閃陣先........:smile_38: :smile_43:
拜拜...........小心你後面有野

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-23 05:32 PM 發表 查看引用來源

這個問題呀.你放工比電話我好了 我等你
哦...........你等著我回來 你等著我回來~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-23 05:34 PM 發表 查看引用來源

你頭先明明話行埋一邊睇野既, 唔通我未食葯
妳見到我行埋左一邊咩,我行左去做野咋 忙到屎屎下岩岩先攪掂咋

支持下先:smile_45:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-23 05:36 PM 發表 查看引用來源

妳見到我行埋左一邊咩,我行左去做野咋 忙到屎屎下岩岩先攪掂咋
總之你就係係我最需要人係我身邊個時, 你無出現到,
唔該你由頭排個隊............:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 情人 於 2009-2-23 05:38 PM 發表 查看引用來源
支持下先:smile_45:
你好...........今日心情唔好, 你自便先,
唔好意思:smile_39: :smile_39:

大美人清清又開新post全力支持:smile_44: :smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆