上一頁下一頁
發新話題

0214 情人節光豬團賽後有相報告 全篇完

收藏  |  訂閱
361  36.4k

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-2-16 06:27 PM 發表

我睇你都系出左5成工力咋响!:smile_41: :smile_30:  
你知點解架...嗚嗚..見你地玩得好開心...嗚嗚...

一睇見你個飯盒座系格嚟就知啦!
:smile_30:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-16 06:30 PM 發表 查看引用來源

咳..咳...低調d..低調d...
係里度就低調
去到就要高調啦!  :smile_30:  

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-16 06:32 PM 發表 查看引用來源

你知點解架...嗚嗚..見你地玩得好開心...嗚嗚...
我唔知、不如講黎聴下、好無 

Very good   好看:smile_04:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-2-16 06:27 PM 發表 查看引用來源

我睇你都系出左5成工力咋响!:smile_41: :smile_30:  
團長要分心照顧團友呀 :smile_38:
我估佢唯一可以出盡力既時候就係俾人推左出去果段

今天才有空上來聊一下,慘 原來被人拍了下來0.0,希望沒朋友上這區 唔係就慘 哈哈

也謝謝團長 ,這團我真的沒話說 ,一個字 讚~~

下次有機會 再跟過.不過 應該不是近排的事了.

搵次試下先!!!!:smile_47:

引用:
原帖由 melody39833 於 2009-2-16 07:10 PM 發表 查看引用來源
今天才有空上來聊一下,慘 原來被人拍了下來0.0,希望沒朋友上這區 唔係就慘 哈哈

也謝謝團長 ,這團我真的沒話說 ,一個字 讚~~

下次有機會 再跟過.不過 應該不是近排的事了.
錯, 應該系好很正!:smile_38:
下次真系要跟C Hing學吓點車女至得!:smile_47:

Thanks for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆