上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part9)

收藏  |  訂閱
744  6.0k

引用:
原帖由 sze167 於 2009-2-11 08:54 AM 發表 查看引用來源

點呀妳...近來可好 ??
麻麻地

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-2-10 10:00 PM 發表 查看引用來源
Good Night to Moon Moon :smile_40:
你次次都是這樣...傾吓又走左去.........

引用:
原帖由 sze167 於 2009-2-11 08:53 AM 發表 查看引用來源

我點同呢.......我岩岩收工
我的時間是這樣的:smile_38: :smile_38: 不要少見多怪:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-11 08:57 AM 發表 查看引用來源

你次次都是這樣...傾吓又走左去.........
Normal habit of wild pig

引用:
原帖由 月影 於 11/2/2009 08:56 發表 查看引用來源

麻麻地
做咩成日都係咁 ga 妳開心 d 啦 ..........

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-2-11 08:58 AM 發表 查看引用來源

Normal habit of wild pig
你咁衰 煮左你黎食好過........睇你點走:smile_22: :smile_22: 落左我個肚裡:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 月影 於 11/2/2009 08:58 發表 查看引用來源

我的時間是這樣的:smile_38: :smile_38: 不要少見多怪:smile_13: :smile_13:
啊 ~~~~~ 咁妳同野豬大哥呢排點呀 ?? 仲有冇去街街呀 ??

引用:
原帖由 sze167 於 2009-2-11 08:59 AM 發表 查看引用來源

做咩成日都係咁 ga 妳開心 d 啦 ..........
開心呀:smile_38: 看見你開心 喎:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 月影 於 11/2/2009 09:00 發表 查看引用來源

你咁衰 煮左你黎食好過........睇你點走:smile_22: :smile_22: 落左我個肚裡:smile_30: :smile_30:
good idea !!

引用:
原帖由 sze167 於 2009-2-11 09:01 AM 發表 查看引用來源

啊 ~~~~~ 咁妳同野豬大哥呢排點呀 ?? 仲有冇去街街呀 ??
冇呀:smile_38: :smile_38: 他傻的:smile_27: :smile_27: 差不多日日都打波..........變態

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆