上一頁下一頁
發新話題

想搵真心男友.....有嗎!!!!!??

收藏  |  訂閱
184  2.3k

引用:
原帖由 開心自由人 於 2009-1-30 03:33 發表 查看引用來源

點用呀?:smile_13:
係每個帖的左邊 有個發短消息
你按左落去 打好內容 就會send俾你按名果個人
即係如果你係呢個帖度 係我個名下面按鰥短消息
打好內容之後按提交 就會send俾我的了

引用:
原帖由 kyeung男 於 2009-1-30 03:33 AM 發表 查看引用來源
樓主冇理我:smile_39:
咩呀))) I'M HERE )))))))))))))

樓主:smile_38: 你為何說我騙人,,有点兒過份

引用:
原帖由 開心自由人 於 2009-1-30 03:34 AM 發表 查看引用來源

OH ! HOW OLD ARE YOU ? BUT I JUST LOOK LIKE 27-28, IF YOU NOT MIND , THAT IS OK !:smile_14:
在下31啦...
不過似大d啦...
因為做野做到殘晒~:smile_35:

引用:
原帖由 WingWing1203 於 2009-1-30 03:34 AM 發表 查看引用來源

係每個帖的左邊 有個發短消息
你按左落去 打好內容 就會send俾你按名果個人
即係如果你係呢個帖度 係我個名下面按鰥短消息
打好內容之後按提交 就會send俾我的了
OH , TOO MANY THANKS ^^

引用:
原帖由 開心自由人 於 2009-1-30 03:37 發表 查看引用來源

OH , TOO MANY THANKS ^^
唔洗客氣

im back:smile_40:

引用:
原帖由 german_wm 於 2009-1-30 03:36 AM 發表 查看引用來源

在下31啦...
不過似大d啦...
因為做野做到殘晒~:smile_35:
OK ! 你唔MIND OK

引用:
原帖由 開心自由人 於 2009-1-30 03:38 AM 發表 查看引用來源

OK ! 你唔MIND OK
點會mind~
有幸與小姐約會為在下榮幸啦~

[quote]原帖由 開心自由人 於 2009-1-30 03:37 AM 發表 查看引用來源

OH , TOO MANY THANKS ^^ [/qu

i think i am out of your list becuse u have too many choice........maybe i post a topic like you....hope can find serious one....

anyway...good luck and take care.!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆