上一頁下一頁
發新話題

鼠年最後一K(紅C)報告

收藏  |  訂閱
309  11.5k

引用:
原帖由 eric415 於 2009-1-22 03:43 PM 發表 查看引用來源
ching 你誤會,囡囡說你龜頭大:smile_44:
當囡囡幫我帶套時, 遇到小剃困難時, 佢地會問我係唔係有分大細碼o架, 叫我要買大碼.  哩個情境都出現過不下數下次了, 所以我信囡囡:smile_44:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-1-22 03:43 PM 發表 查看引用來源
ching 你誤會,囡囡說你龜頭大:smile_44:
龜頭大D話會High好多架~~~
佢地話成個活塞咁塞下塞下好過癮.....:smile_13:

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 03:49 PM 發表 查看引用來源

當囡囡幫我帶套時, 遇到小剃困難時, 佢地會問我係唔係有分大細碼o架, 叫我要買大碼.  哩個情境都出現過不下數下次了, 所以我信囡囡:smile_44:
我通常係美国訂返黎
下次幫師兄訂埋、要幾多 :smile_44:

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 03:49 PM 發表 查看引用來源

CHING 你咪吓吓穿子宮,囡囡受不了

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-1-22 03:54 PM 發表 查看引用來源

我通常係美国訂返黎
下次幫師兄訂埋、要幾多 :smile_44:
我有試過用 0.02 同 0.03 爆套o既經驗添, 所以宜家都唔敢用 d 超薄
搵次借兩個黎試下 d quality 先啦

引用:
原帖由 eric415 於 2009-1-22 03:56 PM 發表 查看引用來源
CHING 你咪吓吓穿子宮,囡囡受不了
我唔係咁長o既, 係粗身 d 咁啦, 唔會隊穿子宮

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-22 03:52 PM 發表 查看引用來源

龜頭大D話會High好多架~~~
佢地話成個活塞咁塞下塞下好過癮.....:smile_13:
活塞男 ????

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 04:02 PM 發表 查看引用來源

我唔係咁長o既, 係粗身 d 咁啦, 唔會隊穿子宮
細佬咪似象拔旁:smile_44:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-1-22 04:18 PM 發表 查看引用來源
細佬咪似象拔旁:smile_44:
有象拔螃咁大就嚇死人

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 04:23 PM 發表 查看引用來源

有象拔螃咁大就嚇死人
有機会要見識下 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆